Livstil,  Personligt

Vi tar det från början…

Okej, här har det varit glest mellan gångerna. Men jag har haft mina anledningar och dessa ska jag berätta om nu.

Jag har öppnat en webbshop!

I torsdag lanserades sajten och resan dit har både varit lång och krokig, det ska jag inte skjuta under stolen. Det fanns dagar då jag satt och grät (läs krokodiltårar) på kontoret av rädsla, frustration och ilska. För vad är det egentligen jag har gett mig in i? Och orkar jag verkligen detta?

Men när en har en dröm och en vision om något större då ska en banne mig lyssna på sitt hjärta och köra. Och det hoppas jag alla ni där ute kan ta efter, att inte bara våga drömma utan också jaga sin dröm.

Så var min dröm att sälja väskor på nätet? Eh, Nej inte direkt. Jag skulle ju använda min sociologiutbildning och arbeta med fattigdomsbekämpning i Latinamerika. DET var min dröm. Men universum, Gud, eller vad-en-nu-tror-på, har sina egna vägar och här är jag alltså nu, och jobbar med just det där, mänskliga rättigheter – fast från en liten annan vinkel förstås. 😉 . Låter det långsökt? Kanske. Men visionen med Stil & Ansvar är att göra världen lite bättre, och väskor är vårt redskap.

Nåväl. Jag ska inte pladdra på allt för mycket om detta. Men vill ni läsa mer om idén och arbetet bakom Stil & Ansvar så finns en intervju med mig här.

Och nu, när jag äntligen landat lite så ser jag verkligen fram emot att vara mer aktiv här! Som jag saknat denna plattform.
Glöm inte att följa mig på Bloglovin för att inte missa några inlägg. Eller om det är glest mellan inlägg så vet ni väl att ni kan följa mig på instagram? Hur som helst, it feels good to be back!

4 Comments

 • JohannaN

  ÅH, har helt glömt bort att höra av mig och säga att sidan är så galet snygg! Och vilket grymt jobb du gjort! Hoppas du klappar dig själv på axeln och firar med något gott att dricka i glas med fot (min bästa vardagsfirning – allt blir nice i fint glas! =))

  Svar: Och men ja vad du skulle ha varit där! Hade jag också velat! <3

  Livet blir så jädra mycket roligare och göttigare på alla sätt och vis genom att vara snäll (men OBS! inte låta sig köras över! Osköna personer ska en hålla på avstånd) kram!

  • Anna Fernmo

   Instämmer till 100%! Det finns en viktig gräns med att vara snäll och låta sig köras över. Man bör vara snäll men inte naiv. Och ja, jag ska fira så småningom men har varit så uppe i varv 🙈 Jag vet, men nästa bloggevent kommer jag! och TACK Johanna för att du varit sån grym inspiration 💚

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: