Fashion UP!
Slow Fashion

Vi ses på Fashion Up!

[Detta inlägg innehåller annonslänkar till Stil & Ansvar]

 

Göteborgare och alla i närområdet, boka in den 12-14 maj. Det är nämligen äntligen dags för årets schysstaste modefestival FASHION UP! Festivalen fokuserar på ansvarsfullt mode och det jag personligen gillar är att det är också fokus på mode. Ni vet, det går faktiskt att hitta fashionabla plagg som inte nödvändigtvis är mossiga. Alla som vet vad jag pratar om räck upp en hand!

Mellan den 12-14 maj har man alltså möjligheten att gå på Fashion Talks, handla hållbart mode på Fashion Market, gå på modevisningar och mycket, mycket mer.

Jag kommer att finnas på plats på Fashion Market med Stil & Ansvar, så om du är i närheten skulle jag bli så himla glad om du kom förbi och sa hej! ♥︎ Om allt går i lås kommer vi även att lansera en grym nyhet också! Men det beror på om vi hinner få leveransen i tid… Håll tummarna! Hur som helst så är jag skitpepp på att lansera det nya varumärket i webbshopen och visa er de fina väskorna.  

Fashion Market slår upp dörrarna kl 11 på lördag vid Auktionsverkets Kulturarena. Man har även chans att lyssna på de grymma modeprofilerna Philip Warkander, Maria “Decida” Wahlberg, Iman Aldebe och Ida Klamborn i Fashion Talk med temat “Identity”. Läs mer om det här.

Dessa dagar kommer bli fullspäckade så mitt tips är att förköpa biljetter redan nu. Det kan du göra här.

Ses vi där? Lämna gärna en kommentar om du planerar att dyka upp ☀︎

 


Programpunkter

FREDAG 12 Maj

(kl 18-24) PLATS: Boulebar Rosenlund + Feskekörka

Välkommen till Fashion UP!s första kväll. Mingla med modeprofiler, lyssna på grym livemusik och ta del av modevisningar i Göteborgs mest symboliska byggnad.

19.30 Livemusik med Det Brinner

Plats: Boulebar Rosenlund, fri entré.

20.15 Mingel och insläpp till öppningsvisning som börjar 21.00. BY FRIDA EM och Whip Appeal of Sweden visar upp sina senaste kollektioner till musik från Aron McFaul.

Plats: Feskekörka, förköp 50.-. Går att köpa i dörren i mån av plats.

 

LÖRDAG 13 Maj

(kl 11.00-16.00) PLATS: Auktionsverkets Kulturarena

Fashion Market slår upp dörrarna kl 11 på förmiddagen. Här kan du under hela dagen njuta av schyssta kläder och accessoarer. Passa på att förnya din garderob med produkter som tar ansvar för miljön och människan. Du har chans att få lyssna på några av våra främsta modeprofiler Philip Warkander, Maria ”Decida” Wahlberg, Iman Aldebe och Ida Klamborn i Fashion Talket ”Identity”. (Fashion Talk ”Identity” ingår ej i Dagsentré-biljetten)

11.00-16.00 Fashion Market, DJ Hannah Prescott.

Plats: Auktionsverkets Kulturarena, entré 50:- köps i dörren.

13.00 Fashion Talk ”Identity”

Plats: Auktionsverkets Kulturarena, förköp 50.-. Går att köpa i dörren i mån av plats.

LÖRDAG KVÄLL (kl 19.00- 22.30) PLATS: Auktionsverkets Kulturarena

Sadaf Modiri kommer leda oss genom en grym finalshow med mode och mingel! Bli en av dom första som får ta del av den nyskapade kollektionen ”The Beauty in Dissimilar Lines”. Livemusik: Wildhart

19.00 Insläpp och mingel

20.00 Finalshow börjar

Plats: Auktionsverkets Kulturarena, förköp 150.-. Går att köpa i dörren i mån av plats. Efterfest på Yaki-Da ingår i Festivalbandet och Finalkvällsbiljetten.

 

SÖNDAG 14 Maj

(kl 11.00-16.00) PLATS: Auktionsverkets Kulturarena

Fashion Market slår upp dörrarna kl 11 även denna dag. Här kan du under hela dagen njuta av schyssta kläder och accessoarer. Passa på att förnya din garderob med produkter som tar ansvar för miljön och människan. Och till alla vintagefantaster! Ni kommer kunna ta del av en exklusiv vintagevisning.

11.00-16.00 Fashion Market

Plats: Auktionsverkets Kulturarena, entrébiljett 50:- köps i dörren.

13.00 Vintagevisning

Plats: Auktionsverkets Kulturarena, ingår i entrébiljetten.


Glöm inte att följa mig på Bloglovin för att få inläggsuppdateringar eller följ mig på Instagram. Där får ni alltid följa med mig på mina vardagsbestyr.  Du kan såklart också prenumerera på bloggen via epost, på så vis får du ett mail varje gång jag publicerat ett nytt inlägg. Registrera din epost i menyn till höger.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: