Livstil,  Slow Fashion

Veja, livet och länkkärlek.

“Tiden går så fort”, denna utnötta term som dessvärre stämmer. Jag jobbar, äter och sover. All tid däremellan försöker jag ladda batterierna för att orka med detta ekorrshjul till liv. Det som gör mig lycklig just nu är David. Att ha ett hem. Ett fast jobb. Och att jag klarade uppsatsen! Så nu är jag officiellt färdig! WIHO.

Köpte ett par Veja-skor som en liten klapp på axeln åt mig själv. 🙂

IMG_9439_3728-1024x1024

Jag och David har schyssta skor om jag får säga det själv 😉 David har ett par från Ethletics och mina är ju från Veja.

Annars försöker jag njuta av solen (när den väl bestämmer sig för att kika fram).

Men denna blogg får inte mycket kärlek för tillfället. Jag måste på något sätt komma underfund med vad jag vill. Sanningen är att jag vill jättejättemycket. Men jag har inte riktigt löst tid/ork-ekvationen. Workin on it så att säga. Schysst Va får som sagt inte den kärlek den behöver. Inte ni heller för den delen. Därför vill jag passa på att peka er vidare till två  schyssta bloggare som bistår med fantastisk inspiration när min tid inte riktigt räcker till… Förstår i och för sig inte hur dom här tjejerna har tid med allt som de gör?! Riktiga inspirationskällor. När jag blir stor ska jag bli som dom.

Så in och läs med er nu och lämna en liten kommentar och hälsa från mig 🙂 

Johanna skriver om en lite långsammare sommar.

Pernilla skriver om sin hållbara konsumtion. 

 

 

 

5 Comments

  • JohannaN

    Tack snälla för finaste orden och länkkärleken! <3 Som svar på tidsproblemet – så är struktur och schema en bra grej =) Inte så spännande kanske men funkar för mig, dvs varje dag skriver jag om en visst ämne, och då behöver jag inte klura så värst om innehåll varje gång, utan kan låta det mer gå på rutin.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: