Grön Skönhet,  Youtube

Veckans egentid

Egentid, världens bästa påfund om ni frågar mig! På helgerna avsätter jag alltid en stund för mig själv för min så kallade egentid. Ja, jag brukar faktiskt planera in det i kalendern eftersom att det är så viktigt för mitt välmående. Egentid för mig innebär att jag pysslar om mig själv med mina lyxigaste hudvårdsprodukter, ett bad och något gott att äta/dricka. Det blir faktiskt ett himla fint sätt att avrunda veckan som gått och göra sig redo för veckan som kommer.

Nyligen drabbades jag av en massa finnar som jag tror beror på för dålig kost, väderomslaget och den regelbundna stressen. Kul! Not. Hur som helst, många av produkterna jag använde är särskilt lämpade för aknebenägen och inflammerad hud.


Produkter

Miscellar Water Från Balance Me

African Black Soap Cleanser Från Body Bazar

The Honey Mud Face Mask  från May Lindstrom

Detoxbad” och “kollagenbad” från Gröna Gredelina

The Good Stuff Body Oil* från May Lindstrom

Cocoon Elixir*  Toner från Yüli Skincare

Vitamin A Serum*  från Transderma

Q 10 Serum*  från Alyssa Beauté Bio Active

BioCalm Soothing Eye  från Estelle & Thild

Hydra Lagoon Overnight Mask*  från M Picaut

Kolla på videon

Om du är nyfiken på hur min skönhetsrutin ser ut på min egentid så är det bara att klicka på videon! Glöm inte att prenumerera på min youtubekanal för att se fler skönhetsvideos från mig. Förresten, skulle du vilja att jag gjorde en med genomgående video där jag berättar om hur jag behandlar min acne? Gilla denna video isåfall och lämna en liten kommentar så ska jag försöka fixa det åt er 🙂


Glöm inte att följa mig på Instagram för mer vardagliga och regelbundna uppdateringar!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: