Livstil,  Personligt,  Slow Fashion

Vardagsupdate, bilder och lite outfitbilder

Vardagsupdate

Jag är hemma och skriver uppsats. Det går bra, det går segt, det är spännande, det är dötrist. Ni som skriver/skrivit uppsats vet hur det är. Detta är min andra uppsats. Fast min första uppsats när det kommer till YH-utbildning. Nåväl. Jag läser rapporter och avhandlingar på terassen och får solen i ansiktet. Det är ju inte så dumt. Och jag tog mig en välförtjänt paus och gick till jobbet. Dom ville nämligen att jag skulle komma förbi vid fika-dags och eftersom att jag gillar schysst fika gick jag dit. Där väntade alkoholfritt bubbel, Fairtrade-rosor och en liten present. Till mig. Jag som inte  ens fyller jobb. Att få uppskattning för att man gjort sitt jobb.. det är fint det. Jag är väldigt stolt över vårt arbete och för vad vi gör. Jag hoppas att jag alltid kan engagera mig inom Rättvis Handel-rörelsen. Så viktigt. Så givande.


Här kommer lite bilder från lite tidigare. Jag och David tog en liten roadtrip till kusten, till ett naturreservat vid Åsa. Vi hade aldrig varit där innan men det var jättehärligt. Vi hade gjort matsäck och Bosse var självklart med. Lite blåsigt men fint.

david-och-bosse
Utflykt
bosse
schysst
Och jag gör smygreklam för bloggen. 😉 Tröjan kommer härifrån (men trycket är mitt eget, obviously) och tröjan är självklart eko. 

Hej-Hej

Förra helgen var jag och David vid Linné och strosade runt. Vi gick upp till Skansen Kronan och utsikten var top notch.

En liten OOTD på det kanske? Ja? Nej? Ja. Överkropps-OOTD kanske. Solglasögonen kommer från Mango och är nog sisådär 7 år. Känner mig som Yoko Ono i dom. Sjalen är från en marknad i Campinas, Brasilien och är en av mina favoriter. Min stickade tröja kommer från Gina och är väl ett sådär mindre medvetet val…. Skinnjackan från Topshop (fake-läder) och jeansen är från ASOS. ASOS gör förresten dom enda jeansen som jag kan ha utan att sy upp dom. Short-girl-problems.

sol-i-ögonen
Och här sitter jag och kisar in i kameran.
David-pose-683x1024
Och David ställer mer än gärna upp på en OOTD 😉
Jackan är från Erikshjälpen
Luvtröjan från Myrorna
Byxorna från Levis
Skorna från Ethletic som är ett mycket bättre och mer schysst alternativ till Vans och Converse.
David köpte sina hos Eco&Fair på Linnégatan.

Hoppas ni alla har det fint och njuter av vårvädret!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: