BB-väska
Graviditet,  Livstil

Vad jag packat i min BB-väska | Förstföderska under en pandemi

Hej kära ni, först och främst vill jag säga stort TACK för all feedback och positiv respons på mitt senaste mamma-relaterade inlägg . Tack för era kommentarer, dms och meddelanden – jag har läst varenda en och verkligen känt mig mindre ensam i mina tankar. Så otroligt värdefullt, så stort tack!

Dagens inlägg kommer vara lite mer lättsamt, jag har nämligen filmat vad jag packat i min BB-väska och skötväska. Har jag packat för mycket? För lite? Who knows. Men det finns några faktorer som gör att jag packat som jag gjort.

  1. Jag har aldrig fött barn tidigare
  2. Jag vet inte hur jag kommer att reagera i en “sådan” situation
  3. Jag ska föda mitt under en pågående pandemi = INGEN vet vad som gäller typ

Jag har såklart läst otaliga “Bra att ha med sig till BB-listor” samt kollat på löjligt många videos på youtube om detta. Mina favoritvideos är faktiskt uppföljningsvideos på vad som packades till BB, typ: “Vad jag FAKTISKT använde i min BB-väska”. Så det tänker jag definitivt filma sen!

Jag tycker att jag lyckats packat det nödvändigaste… -isch. Hade velat ha med mig en ipad eller bärbar dator… men det har jag inte. Velar också om jag ska ta med mig en amningskudde, men i och med att David inte får springa fram och tillbaka till bilen måste jag begränsa packningen på ett sådant sätt att han får med sig allt på en gång (om han ens får komma in förstås).

Sen kanske jag är lite överoptimistisk med att ta med mig smink (som om det skulle vara något du tänker på…) men jag känner ändå att jag vill ha möjligheten om jag nu skulle få feeling och tid haha! Dessutom kanske det är lite overkill att ta med sig en tidning att läsa – som om det skulle finnas tid för det. Som sagt, jag vet inte 😅 Men I like to have options om en säger så…

Vissa packar en typ av weekendbag eller rullväska som BB-väska, vi valde en ryggsäck som rymmer allt och lite till. Ryggsäckar är himla smidiga alltså, så vår skötväska är också en ryggsäck!

Hur som helst, hämta en kopp te, kaffe eller annan valfri dryck och kika på videon – it’s a long one! Jag hoppas att den kan vara till hjälp för någon av er som också går och funderar på att packa BB-väskan. Jag vet att jag tyckte det var himla smidigt att se andra mamas packa sina BB-väskor iallafalll 🙂

Är det något du tycker att jag saknar? Let me know! ↓ ↓ ↓

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: