Utvärdering av mina mål för Juli och mina mål för augusti
Personligt

Utvärdering av mina mål för Juli och nya mål för augusti

Hej vänner!

Ny månad = nya mål. Men först tänkte jag köra en liten snabb utvärdering av mina mål för juli och se hur det faktiskt gick. Har du missat det inlägget så kan du läsa om vilka mål jag satte för Juli här.

Kort och gott så skulle man väl kunna säga att “jag misslyckats”. Jag har inte lyckats göra en video i veckan. Eller det har nog inte handlat om att jag inte “lyckats” utan mer att jag bortprioriterat det. Det samma gäller för målet “ha minst 10 drafts redo” vilket jag absolut inte har. Däremot lade jag otroligt mycket fokus på mig själv och mitt välmående vilket egentligen borde vara det mest prioriterade målet (inser jag nu). Jag lyckades fullfölja ett av sommarens mål vilket var att åka till sommarstugan och KOPPLA AV.  Jag har även påbörjat min storstädning á la Marie Kondo och garderoben har verkligen fått sig ett lyft. Eller ja, kanske fel ordval. Min garderob har verkligen halverats och det känns faktiskt skitskönt. På onsdag kommer även lite vänner hit för en klädbytardag. Så även om jag skrev att klädbytardagen skulle vara i Juli så tänker jag att det räknas iallafall – för jag har ju planerat den i juli 😉 Dessutom har ju alla varit på semester så det blev svårt att koordinera så att alla kunde vara med. Igår, dvs 31 jul skapade jag också min Facebooksida med skräckblandad förtjusning. Bättre sent än aldrig… Så jag skulle bli så himla glad om du ville gå in och lajka sidan. Det gör du här. Just nu är den lite tom men jag ska sätta igång och engagera mig mer där 🙂

Lade jag för stor press på mig själv och för många mål? 

Njaeae… Men vi måste också ha i åtanke att det kanske var semestertider och även om jag kommer att fortsätta hålla mina mål på liknande nivå framöver så kanske det var en “för hög nivå” i Juli. Kände att min trafik och engagemang gick ned i allmänhet, framförallt var ni färre som kikade in här men jag tänker också på mig själv. Datorn och sociala medier blev liksom inte prio 1.

Så vad blir mina mål för Augusti? Vi kikar vetja!

Utvärdering av mina mål för Juli och mina mål för augusti

 

Mina mål för Augusti

Bloggen

✎   Fortsätta innehållsplanera i Trello och hålla mig till planeringen
✎   Göra en video i veckan
✎   Träffa bloggkollegor och utbyta tankar och idéer för kommande projekt
✎   Nå 100 följare på Facebook

Personligt

⇥  Fortsätta rensa ut min lägenhet á la Marie Kondo
⇥  Börja äta “plantbased”
⇥  Träna 3 ggr i veckan

 

Sammanfattningsvis så handlar Augusti om min hälsa. Jag har länge funderat på att börja äta mer plantbased och jag kommer nog knåpa ihop ett inlägg om varför jag varit tveksam, varför det tagit emot så himla mycket och varför jag får sån ångest av att inte äta veganskt. Ja ni hör ju. Det är en komplicerad historia. Som sagt, inlägg kommer…
Sedan fick jag en hemsk insikt för någon vecka sedan att jag var fruktansvärt otränad. Och att den period som jag var som mest vältränad (vilket kändes som igår) i själva verket var för fem år sedan. Fattar ni? FEM ÅR. Tiden flyger och jag är så himla trött på mentaliteten att “IMORGON” då börjar mitt nya liv. Jag har liksom intalat mig det i fem år. Ingenting förändras om inte man själv gör det. Så det är ett stort steg att ändra livsstil och skapa en ny vana. Det är lite det jag vill att Augusti ska handla om.

Utöver fokus på mig själv så vill jag “stay on top of things” när det gäller mina jobb. Ja ni läste rätt. Kommer eventuellt börja extra jobba (a girl’s gotta eat) vilket innebär att jag måste ha mitt innehåll planerat. Annars går det inte.

Nåväl. Det var mina mål för augusti!

Nu är jag nyfiken att höra hur det gick för dig i Juli. Nådde du dina mål? Och vad har du satt för mål i Augusti? 

 


Glöm inte att följa mig på Bloglovin för att få inläggsuppdateringar eller följ mig på Instagram eller Facebook. Du kan såklart också prenumerera på bloggen via epost, på så vis får du ett mail varje gång jag publicerat ett nytt inlägg. Registrera din epost i menyn till höger.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: