Livstil,  Personligt

Tur & Retur till Helsingfors

Hej gänget,

Förlåt för det lilla uppehållet, jag har nämligen varit ute och flängt! Till Helsingfors till och med. Det blev min alldeles första jobbresa sedan jag startade mitt lilla företag – om ni inte vet om detta så kan ni läsa mer om det här.

Jag var på en väldigt trevlig AW i torsdags, med betoning på väldigt. Det innebar att när jag på fredag kl 08.00 skulle ta 4h-tåget till Stockholm med mina sinnens fulla bruk (eller inte.) glömde både serum, sminkborstar och ja, mina bästa och nödvändigaste hudvårdsprodukter. Vi ska heller inte gå in på att jag glömde både körkort och mitt privata visakort… 🙈

Anyways, min hud har med andra ord sett bättre ut. Fick utbrott på pannan, hakan, vid näsan och käkbenet. Överallt med andra ord. Känns alltid lika roligt när en ska på viktiga businessmöten etc.

I och med att jag glömde nästintill allt så fick jag köpa lite nytt, bl.a.2 nya sminkborstar från ecotools varav ena var bra, den andra dålig. Jag köpte även på mig lite ny hudvård eftersom att min hud fick ryck och jag inte hade med mig mina go-to´s som alltid håller min hud i schack. Som ni ser på bild så köpte jag lite produkter från Madara, vilket var mina första produkter från varumärket. Vissa var toppen vilket gjorde att jag köpte lite mer… andra var sådär. Jag kommer självklart att göra en one brand focus på det om ni vill?

Okej, det var nog den lilla lägesuppdateringen för nu. Jag har precis landat i sommarstugan med mina vänner och här ska det firas midsommar TROTS regn. Så nu ska jag fortsätta vara social 🙂

Ni får vänta lite till, glömde kamerasladden i Göteborg och kan dessvärre inte bjuda på bättre bilder än dessa mobilbilder. Men håll till godo, har massvis med nytt och kul innehåll att dela med er på bloggen! Är så pepp och jag saknar er 🌸

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: