Livstil,  Personligt

Tur och Retur till Köpenhamn

I måndags åkte jag, Elsa och Emma-Klara ned till Köpenhamn på en liten dagstur. Vi var nog alla ute efter att få komma iväg lite, hitta inspiration och bara försöka ta in allt som händer i våra liv.
©Anna Fernmo Jag älskar Köpenhamn och önskar så att jag kunde befinna mig i staden under en lite längre period för att hinna njuta av alla fantastiska ställen. En hinner ju knappt någon på en dag.

©Anna Fernmo Så här såg jag ut för dagen. Mössan och tröjan är Davids gamla, leggingsen är från 2008, tror de är från BikBok och skorna är även de från 2008. Ja, 2008 var ett år jag verkligen gillade att shoppa, men både skorna och leggingsen har ju hållt fantastiskt bra så utifrån ett hållbarhetsperspektiv så är det kanske inte  farligt. Önskar ändå att jag kunde skylta med att de var rättvist producerade, ekologisk bomull och yadi yadi yada…
©Anna Fernmo Jag hade självklart en stor dunjacka men den tyckte jag inte gjorde sig lika bra på en bild.

©Anna Fernmo Och det här med att vara tillsammans med bloggare och fotografer… Vi gick alla runt med våra systemkameror och nördade oss. En outfitbild här en annan bild där. Tyvärr fick jag ingen bild på Elsa, men det är hon som står bakom kameran på bilderna med mig!
©Anna Fernmo Vi hade fantastiskt tur med vädret trots att det var svinkallt.
©Anna Fernmo Det var en mysig dag och jag kom hem utan att ha spenderat någonting, förutom en fika och en måltid då… Det här med att konsumera mindre börjar slå rot även om jag så klart hade velat gå loss i lite hållbara butiker (min plånbok säger NEJ).

All in all, it was a very good getaway with ma girls. ☀︎

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: