tidsplanering i min bullet journal
Livstil

Tidsplanering i min Bullet Journal

Hej fina!

Det är söndagkväll och är ni planeringsfreak som jag så vet ni vad söndag innebär. Ajjemän. Planering för veckan som kommer. Eftersom att jag fick lite frågor på instagram om hur jag planerar min dag, bollar två jobb osv osv så tänkte jag att det är lättast att visa det i en video. Jag har alltså skapat mig en ny tidsplanering och har följt detta slaviskt i 7 dagar nu. I min ideala dag har jag satt ett mål att vakna 6.30 men har faktiskt stigit upp kl 6 varje dag. Så förmodligen kommer jag ändra till 6.00 framöver. Som ni ser i videon så har jag även börjat med “daily spreads”, och skriver ned vad som händer varje dag, målar väderikon etc etc. Vet inte riktigt om det är min grej än. Missade t ex att fylla i både torsdag och lördag. Men vi får se. Allt annat har fungerat fin-fint!

Allt som allt så har det funkat otroligt bra och jag har verkligen mått bättre denna veckan. Har inte känt mig onödigt stressad och att känna att jag ändå “har koll” är priceless.

Hur som helst, beklagar att videon är lite lång… men hoppas ni tycker det är intressant! Ps. glöm inte att prenumerera på kanalen för kommande videos 🙂

 

Glöm inte att följa mig på Bloglovin för att få inläggsuppdateringar eller följ mig på Instagram eller Facebook. Där får ni alltid följa med mig på mina vardagsbestyr.  Du kan såklart också prenumerera på bloggen via epost, på så vis får du ett mail varje gång jag publicerat ett nytt inlägg. Registrera din epost i menyn till höger.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: