Atelier des Délices
Grön Skönhet

Testas just nu: Atelier des Delices

Hej vänner!
För några veckor sedan fick jag hem ett paket som innehöll tre produkter från ett för mig okänt eko-märke som heter Atelier des Délices. Det är ett franskt märke som fokuserar på att ta fram naturliga produkter som ger resultat men som inte kostar skjortan. Priset ligger mellan 99 kr och 499.

Jag har fått hem följande produkter:

Eau Purifiante Pureté+  som är ett ansiktsvatten
Sérum Purifiant Pureté+
som är ett serum
Gel Local Boutons Pureté+
som är en punktkbehandling för finnar

Alla dessa produkter hör till Pureté-serien som är främst riktad för dig med kombinerad/oljig hud. Alla produkter innehåller aktiva ekologiska ämnen som ska fungera rengörande, sammandragande och skydda huden från orenheter. Önskar så att dessa produkter fanns när jag var i tonåren!

Hur som helst så ville jag bara visa upp vad jag använder för tillfället. Min hud är ju cray-cray för tillfället och jag har inte riktigt hittat en bra sommarhudvårdsrutin vilket också är orsaken till varför jag inte filmat en sådan rutin än. Kanske är detta produkterna som ska lugna min hud och som får bli mina sommar-staples? Who knows.

Jag kommer i vanlig ordning återkomma när jag använt produkterna ett bra tag så att jag ska hinna få mig en ordentlig uppfattning. Men vi håller tummarna att dessa produkter gör underverk för min hud. Den behöver all TLC den kan få för tillfället. 😤

Produkterna finns hos naturligtsnygg.se för den som undrar. Har du testat Atelier des Délices? Vad är dina tankar? 

 

Glöm inte att följa mig på Bloglovin för att få inläggsuppdateringar eller följ mig på Instagram eller Facebook. Där får ni alltid följa med mig på mina vardagsbestyr.  Du kan såklart också prenumerera på bloggen via epost, på så vis får du ett mail varje gång jag publicerat ett nytt inlägg. Registrera din epost i menyn till höger.


Atelier des DélicesHi guys!
A couple of weeks ago I was lucky enough to receive a couple of products from a brand that did not know about before. It’s a french skincare brand called Atelier des Délices and I know the french know their skincare so I have high hopes for the products. The lovely thing about the brand is that it’s super affordable which is something the eco skin community hasn’t seen so much of yet. Or, what I’m trying to say is… we need more of that!

I got the following products Eau Purifiante Pureté+ , Sérum Purifiant Pureté+, Gel Local Boutons Pureté+ which is suitable for more oily/combination skin. My skin is super angry at the moment and I haven’t really found a summer skincare routine that works for me hence why I haven’t filmed a ‘summer skincare routine’ for you guys. Will these be my saviors? Time will tell. I sure hope so because my skin definitely needs all the TLC it can get and I would love to find products that wouldn’t break the bank. 

Anyway, I will get back to you with an honest review of what I actually thought about the products after using them for a while. But let’s all hope this is the affordable, result driven eco brand we’ve all been waiting for!


Have you tried anything from this brand? 

 

Don’t forget to follow me on bloglovin and connect with me on instagram, facebook or youtube. Find out what I’m up to on an everyday basis on instagram stories. Don’t be shy, see you there!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: