Tre klassiker i den hållbara garderoben
Slow Fashion,  Youtube

Tre klassiker i den hållbara garderoben

[ i Samarbete med Thrive ]

 Tre klassiker i den hållbara garderoben

Hörrni,  nu har jag fått tummen ur och filmat en lookbook med mina sommarfavoriter. Några nya plagg från Thrive har fått flytta in och jag börjar känna hur min (sommar)-garderob börjar ta form. Klicka här för att spana in videon! 

 

Tre klassiker i den hållbara garderoben

Man skulle väl kunna säga att jag varit lite naughty och shoppat lite för mycket. True story. Men försvarar mig med att jag bygger upp en schysst och hållbar kapselgarderob som kommer minska min klädångest samt konsumtion avsevärt i framtiden. Vi tar en kik på vad jag tycker är tre klassiker i den hållbara garderoben.

 

Vita Veja Sneakers

Jag såg till att investera i ett par nya sneakers och göra mig av med mina gamla vita converse som sett bättre dagar. Jag har ju ett par Veja-sneakers sedan tidigare men de är blåa. Känns som att sneakers-garderoben är komplett om man bara har de där vita sneakersen. Kirrat och klart! Även dessa från VEJA. Fördelar? Du kan styla det med allt. Klänningar, byxor, shorts, – tutti!

Tre klassiker i den hållbara garderoben

Svart Midikjol från People Tree

Jag har också länge, läääänge letat efter en midikjol. Helst plissérad men det är mer eller mindre omöjligt att hitta en sådan som 1. är schysst producerad, 2. inte är för lång för mina 157 cm. #Thestrugglesofbeingpetite
OKej, den är typ 3 cm för lång för min ideala midikjollängd men nåväl. Man kan ju inte vinna jackpott jämt. Gillar dock att den har en slits så den skär inte av min längd helt och hållet. +  +  +

Jag köpte iallafall denna kjol på Thrive som inte bara är tillverkad av ekologisk och Fairtrade-certifierad, den är även certifierad med min favorit-certifiering WFTO(hur många ggr kan vi ta med ordet certifiering i en mening?) som innebär att produkten jag köpt är 100% rättvis. Jag har skrivit lite om det här. Tycker kjolen var sjukt prisvärd för sin kvalité, och med tanke på hur tidlös den faktiskt är. Kan se mig själv använda denna i många, många år framöver.

 

Tre klassiker i den hållbara garderoben

Bomberjacka i 100% tencel

Andra tidlösa och hållbara plagg är denna bomberjacka från Armedangels i Tencel. Denna jacka är LJUVLIG. Så skön, sval, varm, allt du önskar helt enkelt. Just nu använder jag den som jacka snarare än bomberjacka. Ser fram emot att kunna skapa många looks med denna.

Dessa tre plagg är liksom de nödvändiga klossarna för att bygga upp olika looks. Jag är ärligt talat skitnöjd. Kolla gärna på min Lookbook-video för att se hur jag har stylat plaggen samt se vilka looks jag älskar för tillfället.

 

Produkterna på bilderna kan du så klart shoppa HÄR. Hade du någon favorit-look i videon? Och berätta gärna om du har några sånna där klassiker-plagg som bara måste finnas i garderoben? Tell me! ♡


Glöm inte att följa mig på Bloglovin för att få inläggsuppdateringar eller följ mig på Instagram. Där får ni alltid följa med mig på mina vardagsbestyr.  Du kan såklart också prenumerera på bloggen via epost, på så vis får du ett mail varje gång jag publicerat ett nytt inlägg. Registrera din epost i menyn till höger.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: