Personligt

Seek what sets your soul on fire

Hej Vänner!

Hur mår ni? Vad händer? Jag sitter och försöker strukturera vardagen, för vet ni? Jag har fått jobb! Från och med igår är jag numera Marketing Manager på mitt bästaste bästa T H R I V E. Jag tror inte ni förstår hur kul det känns? Jag har ju haft ett samarbete med dom och vi fick en så himla fin kontakt, och nu några månader senare har de alltså valt att satsa på mig. Och känslan är helt ömsesidig. Och att jag helt plötsligt får vakna upp och jobba med det jag älskar, det jag brinner för och med människor som har en sån längtan efter en bättre värld (och GÖR NÅGOT ÅT DET!). Åh. For real? Jag ska aldrig ta det för givet! Tänk vad mycket man kan vinna om man bara vågar satsa på sin passion istället för att gå på den nedtrampade stigen? Gå din egen väg! Och nej, jag kommer inte lägga ned Stil & Ansvar utan driver det med glädje vid sidan om. Det känns helt surrealistiskt att jag får liksom leva båda mina drömmar. Blod, svett, tårar och en himla massa passion. Det är det som krävs. …och time management! Haha. Men jag kommer berätta mer om det i söndagsvideon. För med 2 jobb blir det inte mycket tid över. Kan vara så att inläggen kommer glesare, men vill ni ha er dagliga dos av Schysstva så måste ni följa mig på Facebook och Instagram! Och jag hade också blivit så himla, himla glad om ni kikade förbi T H R I V E och sa hej. Det är nu mitt andra hjärtebarn! Haha. Nu ska vi fortsätta sprida kärleken för hållbart mode.

 

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: