Livstil,  Personligt

Om träning och hälsa, och att lära sig älska sin kropp.

träning

1 [här] 2 [här] 3 [här] 4 [här] 5 [här]

Jag och David gick till ett gym igår. Vi känner båda att vi måste bli mer aktiva och göra av med energi. Och jag har ett stillasittande jobb och jag märker  mer och mer att mina kläder… ja, dom sitter inte som förr. Och jag erkänner, det är deprimerande. Jag tror att mycket handlar om att må bra på insidan, gör man det så reflekteras det utåt. Det spelar ingen roll hur dyra och fantastiska krämer du smörjer in dig med, eller om ditt smink är fabulous. Mår du inte bra på insidan så syns det. Och jag tror inte det handlar om att ha synliga magrutor eller size 2 i storlek. Det handlar om att träna upp ett starkt psyke, att lära sig att älska sin kropp och ge den vad den behöver. DET är en utmaning. Hur som. Det är det jag måste träna upp! Babysteps. Och jag måste också sluta vara så hård mot mig själv, bara för att jag har varit vältränad en gång i tiden kan jag inte bli besviken och frustrerad över att jag måste börja om från noll idag. Tålamod. Var snäll mot kroppen. Och som David säger “du måste bara se till att gymmet blir en vana i vardagen. Och att varje gång du gymmar så blir det en mysig stund.”

Och eftersom att jag ska börja bli mer aktiv i vardagen hade jag gärna uppdaterat min “träningsgarderob”. Allt är Fair Trade (förutom vattenflaskan) and I really like it.

Nu vill jag veta, hur är din relation till träning och hälsa?

hjärta_bloglovin-e1422912080217

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: