Grön Skönhet

Om Schysstva.se & grön skönhet

Schysstva.se drivs av mig, Anna, vars mission i livet är att hitta den perfekta skönhetsrutinen med produkter som är ekologiska och naturliga.

Grön Skönhet

Jag väljer att använda så naturliga och ekologiska produkter som möjligt eftersom att huden är vårt största organ. Allt vi smörjer in oss absorberas alltså in och här känner jag nog better safe than sorry! Men med detta sagt tycker jag också att det är viktigt att inte stirra sig blind på ingredienser och kemikalier. Denna skönhetsdjungel är ju som vi alla vet inte svart eller vit utan en riktig gråzon och det finns alltid två sidor av myntet. Jag tycker det är upp till var och en att testa sig fram och känna efter vad man själv är bekväm att smörja in sig med. Denna blogg kommer alltså inte med några pekpinnar, istället menar jag att vi alla har ett egenansvar och bör inte ta för givet att “hållbara” varumärken är 100% rena. Läs innehållsförteckningen, gör er egen research och använd produkter ni känner er bekväma med!

Läs gärna mitt inlägg är naturlig skönhet verkligen ett bättre val?

Kort om  mig

Ålder: 31 år
Bor: Göteborg
Kuriosa: Grundare av den hållbara webbshopen Stil & Ansvar som säljer etiska och ekologiska väskor. Jobbar som marknadsansvarig på Lovegreenlife.se
Djur: Katten Cocos och hunden Louie ♡

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *