Grön Skönhet,  Youtube

Neighbor does my voice over

 

Hej fina ni! Hoppas ni har haft en bra vecka? Personligen ligger jag efter i typ allt och känner mig något stressad. Detta innebär att denna helg är tillägnad jobbelijobbjobbjobb. Det är nackdelen av att vara sin egen, ingen gör jobbet om inte DU själv gör det. Detta resulterar i ännu glesare inlägg och videos vilket jag verkligen beklagar. Men vi säger att det är Slow Blogging-deluxe eller hur! 🙄

Hur som, jag ville göra en lite rolig video – åtminstone tycker jag dessa “boyfriend does my voice over”-videos är hysteriska. Dock ville David inte vara med även om jag vet att han skulle varit hysterisk rolig. Visste ni att han är kung på dialekter? Sjukt kul. Nåväl. Han är väldigt blyg och inte alls internetaktiv så det får jag ju respektera. Istället fick min gode vän Jason och “granne” (vi bor vid samma spårvagnshållplats, det får ju räknas som granne) hoppa in. Ber om ursäkt i förväg om han säger något olämpligt. Och ja, jag överdrev ju med sminket som ni kanske kan se. Men jag ville ge honom en utmaning stackarn. Går inte runt med lösögonfransar eller bakar ansiktet sådär i vanliga fall… 😂

Hur som, lämna gärna en kommentar om vad ni tyckte om videon. Skulle ni vilja se mig göra fler “taggar”? Och vilka isåfall? ↓

Glöm inte att jag följa mig på Instagram, Youtube och Bloglovin.

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: