Grön Skönhet,  Youtube

My weekend beauty routine – egentid

[Contains PR gifts]

 

Hej mina fina,

På helgerna avsätter jag alltid en stund för mig själv för min så kallade egentid. Ja, jag brukar faktiskt planera in det i kalendern för att det är så viktigt för mitt välmående. Egentid för mig innebär att jag pysslar om mig själv med mina lyxigaste hudvårdsprodukter, ett bad och något gott att äta/dricka. Det blir faktiskt ett himla fint sätt att avrunda veckan som gått och göra sig redo för veckan som kommer.

Nyligen drabbades jag av en massa finnar som jag tror beror på för dålig kost, väderomslaget och den regelbundna stressen. Kul! Not. Hur som helst, många av produkterna jag använde är särskilt lämpade för aknebenägen och inflammerad hud.


Hello my loves,

The weekends usually means winding down and de-stressing after a hectic week. I honestly schedule it in my journal because taking time for myself is so important for my wellbeing and it also gets me ready for a new week. Although I like to treat my skin during the week too I really make sure to truly pamper myself during the weekends with my more luxurious brands.
I had a bad break out recently where my skin really freaked out. I think it was a combination of me really not caring what I put into my body, the climate change and the usual stress that really made a mark on my face.

So a lot of products I used in the video are targeted for stressed, inflamed and acne-prone skin.


Products of the evening

Miscellar Water Från Balance Me

African Black Soap Cleanser Från Body Bazar*

The Honey Mud Face Mask  från May Lindstrom

Detoxbad” och “kollagenbad” från Gröna Gredelina

The Good Stuff Body Oil* från May Lindstrom

Cocoon Elixir*  Toner från Yüli Skincare

Vitamin A Serum*  från Transderma

Q 10 Serum*  från Alyssa Beauté Bio Active

BioCalm Soothing Eye  från Estelle & Thild

Hydra Lagoon Overnight Mask*  från M Picaut

 

Watch the video

Om du är nyfiken på hur min skönhetsrutin ser ut på min egentid så är det bara att klicka på videon! Glöm inte att prenumerera på min youtubekanal för att se fler skönhetsvideos från mig. Förresten, skulle du vilja att jag gjorde en med genomgående video där jag berättar om hur jag behandlar min acne? Gilla denna video isåfall och lämna en liten kommentar så ska jag försöka fixa det åt er 🙂


If you’d like to see my weekend beauty routine using these products just click to watch the video! Don’t forget to like and subscribe to my youtube channel to watch more beauty videos from me. Also, would you like me to do a more indepth video of how I’m treating my acne? Give this video a thumbs up and leave me a comment and I will do try to do that for you. 🙂

 

 


Glöm inte att följa mig på Bloglovin för att få inläggsuppdateringar eller följ mig på Instagram. Där får ni alltid följa med mig på mina vardagsbestyr.  Du kan såklart också prenumerera på bloggen via epost, på så vis får du ett mail varje gång jag publicerat ett nytt inlägg. Registrera din epost i menyn till höger.

Don’t forget to follow me on bloglovin and connect with me on instagram. Find out what I’m up to on an everyday basis on instagram stories. Don’t be shy, see you there!

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: