Grön Skönhet,  Youtube

Monthly Favorites | April – Juni

Hej vänner!

Idag är det söndag vilket innebär en ny youtube-video! I dagens video delar jag med mig av mina gröna skönhetsfavoriter som jag fullständigt älskat de senaste månaderna. Som ni vet så gör jag ju inte månadens favoriter utan har delat upp det som så att jag gör en video var tredje månad. Har du inte sett min förra favorites-video så kan du se den här.

 

Produkter jag nämner i videon:

M Picaut Hydra Miracle Serum* 

M Picaut Calming Cocoon Cream* 

John Masters Organics Natural Mineral Sunscreen SPF30 

Aesop Parsley Seed Cleansing Mask 

Avoeco Lermask* 

Schmidt’s Natural Deodorant Rose+Vanilla 

Inika Pure Primer 

Zuii Organic Sheer Lipstick in Camellia* 

The Beauty Archive LBD + Red 

Hynt Beauty Duet Perfecting Concealer 

Juice Beauty Phyto-Pigments Perfecting Concealer 

Couleur Caramel Organic Eye Liner Black 

PuroBio Cosmetics LAM Mascara 

Zuii Organic Flora Maxi Lash Mascara* 

 

Glöm inte att följa mig på Bloglovin för att få inläggsuppdateringar eller följ mig på Instagram. Där får ni alltid följa med mig på mina vardagsbestyr.  Du kan såklart också prenumerera på bloggen via epost, på så vis får du ett mail varje gång jag publicerat ett nytt inlägg. Registrera din epost i menyn till höger.

 


Hi Guys!

It’s that time of the month again, and no, not THAT time of the month. I’m talking all about favorites, favorites favorites! I’ve gathered all my green beauty favorites for the last three months (april-june) in this youtube-video. Please check it out, like, share and subscribe. If you missed my last favorites video you can click here to watch it. Mwah! 😘
Did you have any favorites this month/months? Let me know in the comments down below!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: