Mitchell and Peach
Grön Skönhet

Mitchell and Peach | English Leaf & Flora no1

Tänk vilken kraft sociala medier har ändå? För en-två veckor sedan la jag upp en bild på min instagram och efterlyste Mitchell and Peach  båda parfymer eftersom att de lyste med sin frånvaro över hela världen. Jag hade sniffat på dom när jag besökte Alice & White’s showroom i april men hann aldrig köpa dom då. Men de luktade ljuvligt och jag visste redan då att jag skulle ha båda i min parfymsamling. Och då är jag verkligen ingen tjej som är besatt av parfymer eller bär det dagligen… men dessa. Ja. Jag kunde verkligen se mig själv använda parfym mer och mer för att jag “hittat hem” parfym-wise. Logiskt? Kanske inte.

Hur som helst.

De har varit slutsålda hos Alice & White i en evighet, jag har skannat hela europa efter någon återförsäljare men inte fått napp. De har varit slutsålda överallt. Tills jag la upp den där bilden vill säga. Fick respons från flera olika håll och tillslut så körde jag på min favvoshop (såklart) vilket inte kommer som någon direkt nyhet hehe. Alice & White tog in det och jag kunde förhandsbeställa parfymerna hos dom. En vecka senare är båda parfymerna i min ägo!

Återkommer med en recension eller One Brand Focus lite längre fram. Ville bara flika in att säga IH! DOM ÄR MINA NU! ☀︎ Har ni funderat på att köpa någon parfym från Mitchell and Peach så är det definitivt läge att beställa dom NU, man vet aldrig när de är i lager igen.

 

Glöm inte att följa mig på Bloglovin för att få inläggsuppdateringar eller följ mig på Instagram. Där får ni alltid följa med mig på mina vardagsbestyr.  Du kan såklart också prenumerera på bloggen via epost, på så vis får du ett mail varje gång jag publicerat ett nytt inlägg. Registrera din epost i menyn till höger.


Mitchell and PeachHi loves, I just wanted to pop by and tell you that I FINALLY own both Mitchell and Peach perfumes in the fragrance English Leaf and Flora no1. If you follow me on social media  you might recall that I posted a photo of the perfumes asking for help to find a retailer since I couldn’t find one for the life of me. They we’re all sold out across Europe. I first sniffed the perfumes when I visited Alice & White’s showroom in Stockholm in april but I didn’t have the time or the mindset to buy them there and there. Bad move because they they were sold out everywhere after that.
But, when I posted that image on instagram a couple of weeks ago I got so many responses but finally ended up ordering them at Alice & White of course. It felt safe, I love the shop and the girls that work there so it was a really simple choice for me. So I could pre-order the fragrances in their shop and one week later they arrived. Yass!

I will get back with a full review later but I just wanted to come by and scream (type) out my excitement to you guys. If you’re thinking about buying these do it now! You’ll never know when they are in stock again. 

Don’t forget to follow me on bloglovin and connect with me on instagram or youtube. Find out what I’m up to on an everyday basis on instagram stories. Don’t be shy, see you there!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: