Grön Skönhet,  Youtube

Min hudvårdsrutin för känslig och aknebenägen hud

Hallå hallå! Tänkte dela med mig av min hudvårdsrutin för känslig och aknebenägen hud. Hela videon ser ni genom att klicka på denna länk → http://bit.ly/2jvpSlj ←, glöm inte att prenumerera på min kanal på youtube för att inte missa kommande videos!

Vissa av er kanske känner att ‘jösses vad många produkter du använder!’ medan andra inte reagerar på det. Vill bara säga att hudvård är något jag fullständigt älskar, det utvecklades från att vara ett “nödvändigt ont” för att få bukt på min hud, till att bli en av dagens största höjdpunkter. Älskar min lilla morgonrutin och framförallt min kvällsrutin (video kommer!).
Det är liksom min tid på dagen. Blir så avslappnad och ‘zen’ av deet.
Eftersom att jag är egen företagare har jag också tiden att “pyssla om mig själv” så där på morgonen. Fattar om alla inte kan lägga en kvart på att bara smeta på sig sin kräm… Ibland kollar jag på youtube-videos eller bara lägger upp dagen i huvudet medan jag masserar in min ansiktskräm. Som sagt, it’s my time.

Har ni någon tid på dygnet som bara är “er”. Lägger ni det på hudvård, att läsa bloggar, baka… vad har ni för ‘egen-tids-rutiner’? Berätta gärna i kommentarsfältet ♥︎↓

2 Comments

  • Henrietta

    Åh, jag visste inte ens att du hade en youtubekanal! Passar perfekt för mig som lägger min egentid på just youtube-videos. Så fin video. <3

    Älskar att se folks hudvårdsrutiner, morgonrutiner, träningsrutiner, kvällsrutiner…etc. Sitter ofta vid youtube på kvällen och blir inspirerad. ^^

    • Anna

      Hihi skönt att höra att det inte bara är jag som hänger på youtube! Tack för att du gillar videon. Är så pepp på att filma mer! ♥︎

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: