Grön Skönhet,  Youtube

Min concealer-rutin

concealerpenslar
T.v: Precisionspensel från Panduro, concealerpensel från Real Techniques, concealerpensel från Clinique

Som lovat så kommer min concealer-rutin upp (bättre sent än aldrig)… hehe. Som sagt, i butikerna så brukar de traditionella concealerpenslarna vara något breda och platta. Funkar inte alls i min mening. Därför använder jag mig alltid av en så här tunn pensel – denna kommer från Panduro och var inte alls särskilt dyr. Hur som, i videon visar jag hur jag går tillväga. Hoppas det kan vara till hjälp för någon av er där ute ☀︎

hobbyconcealer


Hoppas ni alla har en skön söndagskväll. Själv ska jag umgås med min mamma som är i Gbg och hälsar på! 🌸

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: