Grön Skönhet

Medveten konsument⎟ 5 skönhetsfavoriter

5favourites

Här kommer 5 skönhetsfavoriter för den medvetna konsumenten

rms beauty “un” cover-up i färgen 11. Denna lilla produkt är både foundation och concealer. Täcker riktigt bra utan att kännas för tung. Jag använder den som concealer och den fungerar utmärkt nu när jag vänt på dygnet! Låt er inte luras av den lilla lilla förpackningen, det krävs bara pyttelite produkt varje gång. Denna har jag haft i 4 månader och det finns massvis kvar. ☀︎

Mitchell and Peach Radiance face oil. OMG. Fick denna lilla tester från min älsklingsbutik Alice & White när jag handlade. Testern rymmer ynka 10 ml men den höll i 2 månader! EN TESTER! Har aldrig varit frälst på ansiktsoljor tidigare… men efter denna så är jag det.

True Organics – All you need is me. JA! Lite så. Denna produkt är den “schysstare” varianten än Elisabeth Ardens Eight Hour Cream. Denna sköter alltså minsta lilla, fungerar utmärkt på torra och spruckna nagelband, hälar, armbågar och läppar. Kan även användas som en vårdande hår- och hårbottenmask. Given som läppglans! Jag använder den främst på mina läppar och som ‘läppexfoliator’. Ta en stor klick och gnid in på läpparna, sedan tar du en tops och masserar läpparna. Vips,alla torra partier på läpparna är borta! ✌︎

Jane Iredale Active Light Under – bästa ljusreflekterande concealern jag prövat bland de schysstare alternativen. Täcker fint. Känns lätt på ansiktet. Bildar inte små klumpar som jag tycker andra ekoconcelears gör (läs UNEs concealer). Denna tog slut idag och jag behöver en ny asap. Känner på mig att detta kommer vara ett måste i min sminkväska nu.

P.F. CANDLE CO. – Campfire Soy candle mini. Detta doftljus! Var börjar jag? Köpte jag på Pop-upen som Ecosphere hade på Frejgatan 47 i början på December. Doften ‘Campfire’ ska dofta som den låter, som en brasa alltså. Den doftar ganska starkt i burken men när man tänder ljuset så blir det en mild och varm doft, riktigt riktig mysig doft (om doftar kan vara mysiga). Både jag och David är sålda, och när vi kommer hem efter att vi varit ute så reagerar vi båda på hur gott det luktar hemma. Tror det beror på denna lilla rackare som vi bränt med kärlek! ♥︎

⭐︎

One Comment

  • Pernilla

    Ja! Visst är Campfire härlig – hade den nyss själv och den transporterade ju bort en från gråa Stockholm snabbt som tusan!

    rms- concealern låter som något jag borde addera i min sminkväska, hade behövts i måndags då jag lyckades med konststycket att försova mig REJÄLT för första gången i mitt liv.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: