Livstil,  Personligt

Måndagsplanering

Hej vänner, hur många har måndagsångest idag? Räck upp en hand! *Räcker INTE upp en hand*.
Jag är faktiskt pepp på veckan som kommer. Eller ja, pepp och pepp. Det blir vad en gör det till. Från och med Januari har jag börjat jobba hemifrån och alltså sagt upp min kontorsplats. Det känns bra och så även om det så klart kräver lite disciplin. Så för att hitta den där måndagsmotivationen och den allmänna jobb-motivationen (lätt att fastna framför netflix eller viaplay…) är PLANERING!

Jag har precis börjat med Bullet Journaling och är helt, helt, heeelt fast. För er som inte är insatta i vad Bullet Journal är så är det kort och gott ett sätt att planera och strukturera livet i ett vanligt block. Du har alltså ingen färdigköpt kalender utan gör din egen i vilket block du vill. Just nu använder jag ett block, vet tyvärr inte märket, som jag köpte på Rum för Papper i Göteborg, sedan har jag en Leuchtturm 1917-block, även den köpt på Rum för Papper, för jobb/blogg/youtube. Vet inte om det är jättesmart egentligen, vi får se hur det går. Jag kanske slår ihop allt i ett block… vi får se! Hur som helst, Du kan forma din BuJo (bullet journal) precis som du vill och efter egna behov. Det är på riktigt en helt ny värld och jag är fortfarande nybörjare-deluxe, men om ni vill kan jag göra en video och visa er hur jag lägger upp min?


Här ser ni en sneak peak på min veckovy i min privata BuJo, alltså inte det block jag använder för jobb och blogg. Älskar att sitta och fylla i veckans måsten och sedan bocka av allt. Det är så löjligt tillfredsställande hihi.  Och självklart blir allt så mycket trevligare med ett levande ljus, bra musik och en kopp te.

Vad är dina tips och tricks för att komma igång med veckan? Berätta gärna i kommentarsfältet här nedanför ♥︎↓

7 Comments

 • Isabell

  Men ÅH så fin kalender. Så klokt att separera jobb och privatliv ändå, man har ju en tendens att skriva listor och saker som ska göras på jobbdelen så privatgrejerna knappt får plats, haha!

  Mitt bästa tips är att ta en promenad på morgonen (behöver inte vara rask, haha!) , frisk luft = motivationshöjare.

  • Anna

   Ja det är så jag tänker också! Att separera jobb och privatliv alltså, men jag är osäker på om jag kommer “orka” att fylla i två block eller inte. Time will tell! 🙂 Och alltså, du anar inte hur jag tänker “PROMENAD PÅ MORGONEN” och sen bara “eller kanske inte…”. Får nog verkligen ta mig i kragen. Man mår ju så mycket bättre av frisk luft!

   Ps. den där chokladtårtan på din blogg… döööör! jag vill ha!

  • Anna

   Vad kul, då ska jag försöka få till ett inlägg och video där jag visar hur jag gör. Är ju verkligen nybörjare men iallafall 🙂
   kram!

 • Amanda

  Hittade din blogg här om dagen och älskar den. Så fina bilder och så bra inlägg. ❤️

  Mitt tips är att lyssna på musik varje morgon. De ger mig bra motivation och massor med pepp för dagen som kommer. ❤️ 👍🏻

 • Henrietta

  Hittade hit från atilio.se och har blivit helt förälskad i din blogg! <3

  Jag har försökt mig på bullet journal några gånger men aldrig riktigt fått till det. Skulle vara jättefint att se en video på hur du har lagt upp din! <3

  • Anna

   Men TACK fina du för din kommentar, vad glad jag blir! Och så blir jag så pepp på att filma en min bullet journal, även om jag verkligen inte är en expert! Den kommer förmodligen upp nästa vecka 🙂 kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: