Livstil,  Personligt

Månadens Favoriter: Del 2 ⎸Random stuff

Acne Boots

acneboots

 Efter mycket, då menar jag MYCKET om och men bestämde jag mig för att slå till på ett par Acne Boots. Inte nödvändigtvis ett etiskt köp men ett hållbart köp (förhoppningsvis, time will tell) i min mening. Modellen är klassisk och tidlös men med en “edgy” twist i form av silverdetaljen längst fram. Lätt att styla då den mer eller mindre går att använda till allt; kjol, klänning, jeans, kostymbrallor – tutti!  Förhoppningsvis kommer dessa skor hålla ett par år och rättfärdigar det saftiga priset…

 

Kuyichi Jeans

kuyichiÄntligen har ett par etiskt producerade och ekologiska jeans flyttat in i min garderob! Dessa kommer från märket Kuyichi som var bland de första att introducera socialt ansvarstagande ekologiska bomullsjeans på marknaden. Känns fint att bära dessa. Sitter som ett smäck – nästan för bra (måste ut och springa lite mer tror jag….), stuprör, lagom höga i midjan. Grymma.

 

 

Jasön Toothpaste & Jasön Mouthwash

jasaonDet här med naturlig tandhygien alltså… Vad borstar ni tänderna med? För ett år sedan köpte jag denna tandkräm av en slump och blev faktiskt positivt överraskad. Vet inte riktigt men jag föreställde mig att alla naturliga tandkrämer skulle smaka apa. Men denna är som en ”vanlig” tandkräm fast utan allt bös. Just denna tandkräm är ”för vitare tänder” och tycker att den gör ett ok jobb. Köpte även munsköljet i samma smak. +++

 

Renee Voltaire

reneevoltaireFöljer ni mig på instagram? Inte – det borde ni *hint hint* Hur som helst, där har ni förmodligen sett ett antal bilder dedikerade till smoothiebowls. Det är min grej. Det är nog det bästa jag vet. Jag kombinerar alltid mina smoothiebowls med flingor av något slag men dessa Renee Voltaire flingorna är to die for! Lagom crunchigt och bara så där gott gott gott gott. Älskar den. Enda minuset är priset. Vill gråta varje gång jag köper den. Men gråter lite av glädje när jag äter det… Men ärligt, dom är för dyra för att äta varje dag så därför har dessa blivit mina ”lyx”-flingor haha! Äter alltså bara dessa på helgerna och bara det liksom. Ser alltid  till att ha ett paket extra i skafferiet. +++++++++

 

Divine Chocolate

Alla som känner mig vet att jag aldrig kommer att kunna sluta med choklad. Och mitt absoluta favoritchokladmärke är Divine som är Fair Trade allt the way så att säga. Inte bara råvaran. Men det absolut bästa är att Divinechokladen numera går att hitta på Hemköp! Farligt…

Missade du Månadens Favoriter del 1 så kan du klicka här för att läsa hela inlägget!

Hade du någon månadens favoriter i mars?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: