Grön Skönhet

Månadens favoriter: Del 1

Skönhetsfavoriter

feb-mars-favoriterOkej, dags för lite Månadens Favoriter igen. Beklagar att det inte kom upp något inlägg i februari men det var som att februari kom och gick på 1 sek. Och jag började faktiskt filma en video men sen kollade jag på den och bara jaha… Är det så där man ser ut/låter/pratar och ville mest gå och lägga mig igen. Haha! Och har heller aldrig lagt märke till att mina tänder är så himla sneda, eller dom ser fruktansvärt sneda ut när jag pratar. Och fick väl lite komplex helt enkelt. #mänsklig

Men men. Eftersom att jag kommer ta upp mina favoriter under både februari och mars månad så blev det ett ganska långt inlägg. Därför tänker jag att jag delar upp dom i 2 inlägg varav detta inlägg handlar om mina skönhetsfavoriter och inlägg 2 tar upp lite random kuriosa favoriter.

Först ut:

kyprisKypris antioxidant dew

Detta är ett underbart serum som verkligen håller vad den lovar. Hade tur och fick ett prov i min februari Botanika Box och blev genast såld! Har haft lite svårt för serum i oljeformat och när jag fick detta (som inte är en oljebaserat) så kände jag direkt att det här kommer att funka bra. Som tur var så var det inte bara jag som tyckte det utan min hud svarade genast på produkten. Som ni kanske redan vet vid det här laget är min hud en pain in the ass när det kommer till nya produkter, den är helt enkelt väldigt obalanserad, stressad och deprimerande. Efter en veckas användande märkte jag hur min hud helt plötsligt såg väldigt jämn ut, fyllig och i n g a nya finnar. Finnar och min hud är liksom best buds. Dessutom märkte jag att jag inte var lika glansig i t-zonen och inte heller lika torr och rödflammig som förut. Kan det ha varit serumet?

Serumet tog självklart slut efter en veckas användning eftersom att det bara var ett prov. Så jag återgick till min gamla vanliga rutin och tror ni inte att min hud blev deppig igen? Eh jo. Lät det gå ett par veckor och insåg ”tyvärr” att det var för att jag inte hade det där serumet. ”Tyvärr” för att den är ganska pricey. Men eftersom att jag är en av dom som jagar en ”så perfekt hud så att jag slipper foundation” så bestämde jag mig för att slå till. Jag hade sparat ett presentkort från Alice & White till ett speciellt tillfälle eller snarare till en speciell produkt och det var denna. Slog till. Fick den på posten. And I never looked back. Den är så grym och om du har pms-hud så rekommenderar jag den varmt. Läs mer om dess fördelar här!

 

konjaksvampMeraki Konjac Sponge

Konjac-svampen är en fantastisk, 100% naturlig och biologisk nedbrytbar produkt som kommer från konjacroten. Jag fick min i Alice & White februaribox och var fruktansvärt skeptisk till en början. Men den förändrade hela min hudvårdsrutin – till det bättre. Mild men ack så bra. Den är så bra att jag t o m skrivit en artikel om konjaksvampen. Läs mer här.

 

balancemeBalance me super moisturising body oil

Har ju letat efter en schysst och giftfri bodylotion ett tag nu (som inte tar 1000 år att sjunka in i kroppen) och stötte på denna på rea. Nu är ju förvisso inte detta en lotion utan en kroppsolja. Men den sjunker in i kroppen like a baws och doftar ljuvligt. Använder bara denna om jag duschar på kvällen men den är bra, den innehåller 200ml och tar inte slut i första slaget. Älskar att den har ett ”plupp”-lock så att jag slipper skruva på och skruva av locket varje gång den ska användas (som exempelvis Weledas kroppsoljor). Den är ett underbart alternativ till min The Body Shop Body Butter i Honeymania och inte för dyr heller! Bara det liksom. +++

 

IMG_1835_0772Hurraw Moon Balm

Kan vara det b ä s t a läppbalsamet ever. Skojar inte. Så bra att jag genast köpte en till så att jag kunde ha en i väskan och en vid nattduksbordet. It’s good people! It’s good.

 

Vapour
 Vapour Solar Translucent Bronzer ’Spicy’
Köpte denna i hopp om att den kunde användas till contouring. Tyvärr var färgen mycket, mycket varmare än vad den såg ut på bild. Dock så funkar den utmärkt till att värma upp ansiktet efter att basen är lagd för att få lite mer dimension. Så diss för att den inte går att contoura med men hiss för att den är ett fantastiskt solpuder. Fast i krämformat istället för puder. Ni fattar!

 

tataharper
 Tata harper Contour

Yes! Äntligen en ren contouringprodukt! Lagom kalltonad utan att se man ser ”lerig” ut i ansiktet och inte för varm för att det bara ska se konstigt ut. Perfekt ersättare till min Kevin Aucoin contouringprodukt.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: