Personligt

Let there be light

Hej vänner!

Hur mår ni? Hur är vädret hos er där ni bor? Här i Göteborg regnar det, och regnar det, och regnar det. Det är grått, mulet och riktigt blött. ☁︎ Men det märks ändå att ljuset sakta men säkert börjar komma tillbaka. Och vilken skillnad det är. Precis som för många andra så påverkas jag enormt av hur ljust/mörkt det är. Och bara vetskapen av att det faktiskt blir ljusare för varje dag som går, gör livet lite lättare.

Ser ni ljuset? ☀︎

Så vad har hänt den senaste veckan? Ni kanske har märkt att det har varit lite tyst här. I helgen hade jag en Pop Up med mitt företag i lilla staden Mariestad, där bor resten av min familj. Jag kan tyvärr inte kalla det för min hemstad längre (jag gick grundskolan där). Men det är något märkligt med att komma “hem” eller tillbaka till sin gamla stad. Den känns främmande. Istället inser jag att jag saknar Linköping mer än Mariestad, och då är ändå Linköping bara min “plugg-stad”.
Nåväl, nu far tankarna iväg.

Favoritkoppen ♥︎

Jag är iallafall väldigt trött för tillfället. Att förbereda Pop Up i en annan stad tar så otroligt mycket energi. Att sedan packa ihop allt och ta sig hem + alla intryck och människor tar ännu mer energi. Men är så tacksam för alla som tog sig tiden att besöka butiken, prata hållbart mode och även köpa fantastiska väskor. ♥︎
När jag kom hem till Göteborg i Söndags var jag ärligt talat en liten pöl. Så nu försöker jag samla krafterna igen och ta tag i både livet och jobbet. Har mycket arbete som ligger framför mig och behöver på något sätt strukturera vardagen så att jag hinner utföra allt i tid. Tyvärr så glömde jag min Bullet Journal i Mariestad vilket känns 😞😞😞. Ärligt talat, Bullet Journaling is king. Ni har väl inte missat min introduktionsvideo? Du hittar den här.

Hur som helst, nu har jag ätit en lååång frukost för varför inte! Här bjuder jag på lite fantastiska länkar som gav mig mycket glädje under veckan som gick. Varsegoda!

♥︎ Hundarna Watson och Kiko.  Alltså hjärtemojis-deluxe!!! Spana in.

♥︎ Graham Norton Show. Kollar programmen på youtube. Bl.a. Detta, och detta avsnittet fick mig att vrida mig av skratt. Men det finns så otroligt många andra avsnitt som är riktigt bra.

♥︎ Veckans låt. Home – Gabrielle Aplin

 

Har ni några goa klipp eller länkar ni vill dela? Hit me ♥︎↓

 

 

Glöm inte att jag följa mig på Instagram, Youtube och Bloglovin.

4 Comments

  • Henrietta

    Det är grått och mulet här också, men istället för konstant regn har vi typ konstant snöfall. Rätt tröttsamt det med. Men håller med om ljuset, det är så stärkande att märka hur ljust det är om eftermiddagarna nu!

    Jag gillade verkligen din Bullet Journal video! Jag har ju försökt med Bullet Journal förut men inte riktigt fått till det. Då använde jag den “bara” som kalender men nu när jag sett din video blev jag inspirerad att försöka göra en ny med lite fler features, typ listor och annat som jag skulle behöva.

    • Anna

      Åh vad kul att du tyckte om den! Var så orolig att den var för lång, men det finns ju SÅ mycket man kan prata om och visa. Jag tycker du ska ge BuJon en chans till, det är lite svårt att vänja sig vid tanken, eller ja, få in rutinen liksom. Men när det väl sitter så är den guld för att organisera livet, vardagen… ja allt egentligen! ♥︎

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: