Personligt

Lägesrapport och throwback till söndagens frulle

Kära vänner, visst blev det lite tyst här på bloggen? Det var verkligen inte meningen! Men jag har visst lite mycket att stå i. Excuses Excuses… Men ärligt talat. 1. Deklarationstider (say no more!). 2. Min Brf har bestämt sig för att göra en fasadrenovering och det har borrats (i betong och metall ska tilläggas) konstant i 2,5 vecka nu. Inga öronproppar i världen hjälper. Och jag börjar bli smått galen för att jag KAN. INTE. TÄNKA.

Tycker även synd om Cocos som inte förstår vad som pågår. Så ja. det borras från 8.00 – 16.00 med ungefär 30-45 min paus för lunch. De tycker säkert att denna tid är sjuuukt smidig eftersom att “folk ändå är på jobbet nu”. Och ja. Jag är ju det. MEN JAG JOBBAR HEMIFRÅN!!!!

Tror inte ni förstår hur frustrerande det är. De är precis och borrar på utsidan av MIN vägg. Tänker att de närsomhelst kommer borra sig igenom och att jag helt plötsligt står i Gevalia-reklamen och ba “när du får oväntat besök”. Det enda är ju att jag inte dricker kaffe så jag kommer ju stå där i en handduk med en kopp te istället.

Oh Well. Jag drömmer mig bort till söndagens tystnad och den fantastiska frullen jag fixade till mig själv. Från Anna till Anna. It’s the small things in life ni vet. T o m Cocos ville norpa en mango. Det fick han inte!

Detsamma gäller buketten. Från Anna till Anna.

Annars har vi bolagstämma på fredag så det är såklart mycket som ska hinnas med inför det. Ser fram emot att lämna lägenheten och komma bort från borrandet.

Vi får se om jag lyckas spela in veckans video vid deras lunchbreak… 😑

Hur som. Hur är det med er? Kan ni inte berätta lite vad ni har gjort på sistone? Eller om det har hänt något roligt. Känner att jag har missat lite här i cyberspejs. 😊

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: