Grön Skönhet

Köpupplevelse utöver det vanliga hos Alice and White

Hej alla!

Alice_White_k_pupplevelseBer om ursäkt för mitt lilla uppehåll. Det har varit så hektiskt i skolan med inlämning av uppsatsen, redovisningar, jobb etc. Bloggen fick nedprioriteras lite och det kommer nog vara så ett litet litet tag framöver innan jag tar examen 🙂 Ih! Spännande. Är så redo att börja jobba 100%. Och för att fira att jag fått jobb unnade jag mig lite nytt från min favvoshop från webben. Köpupplevelsen är något utöver det vanliga och jag skojar inte att jag blir som ett barn på julafton när jag får deras paket!

alicewhite1Paketet är fint inslaget i en klassisk kartong.
alicewhite2
Och som ni ser på deras lilla klisterlapp så är de väldigt noga med att inte ha produkter som inte är så schyssta.
alicewhite3
Tar man bort silkespappret hittar man denna lilla pappkasse. So cute!
alicewhite4
Och man får alltid så himla generösa “testers” som finns i den lilla bruna kassen. Bara den är ju söt! Ser ni hur omsorgsfullt det är? Jag vet inte, men det funkar definitivt på mig.
alicewhite9
Jag beställde detta doftljus som doftar milt (klarar inte allt för starka dofter) och är bara så fin att jag knappt vill tända den…
alicewhite6
Sedan beställde jag äntligen detta puder efter att mitt gamla tog slut. Hittills är jag riktigt riktigt nöjd och är faktiskt bättre än mitt gamla puder som kom från Chanel.
alicewhite8
I den bruna lilla kassen fick jag en duschtvål i full size av märket Balance Me. Älskar förövrigt deras congestive skin serum!
alicewhite7
Jag fick ett prov på handkrämen av Mitchell and Peach och…
alicewhite5och ett serum som jag inte har testat än! ih!

i-love-shopping-online-1

Har ni hört talas om Alice&White?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: