Anna Schysst Va

Jobba med mig

Att jobba med mig innebär att du når ut till en medveten och härlig målgrupp. De har funnits med mig sen dag ett på alla mina olika plattformar och domännamn, och jag skulle nog vilja påstå att de är bland de trognaste följarna i blogosfären. Men vem är partiskt? På Schysst Va fokuserar vi aldrig på kvantitet, antal följare eller inlägg publicerade i veckan utan på kvalitet, djup och trovärdighet. Vi har byggt upp ett förtroende för varandra som jag inte skulle vilja offra för ett irrelevant samarbete. Med det sagt så är samarbeten en nödvändig del av processen om jag ska kunna hålla igång denna plattform. Så hur kan vi mötas på mitten för att skapa en win-win-win situation för oss alla? Dvs, det ska vara win för dig som kund, mig som bloggare, och win för läsarna. Kontakta mig på anna@schysstva.se så pratar vi mer om det! Håller du vägarna förbi Göteborg så ses jag även för en fika. Föredrar att träffa mina samarbetspartners i verkligheten för att känna av stämningen.

 

Exempel på olika samarbetssätt

→ Content creation (Text, Foto, Video)
→ Sponsrade inlägg på schysstva.se
→ Kampanjer i sociala medier
→ Konsult inom digital marknadsföring
→ Adlinks, Affiliates, Rabattkoder

Jag har även skrivit ett blogginlägg där jag ger min syn på det här med sponsrade inlägg och att tjäna pengar på att blogga. Läs det gärna!

 

Sponsrade inlägg

Mina läsare är alltid första prioritet och jag skulle aldrig vilja riskera min trovärdighet som bloggare genom irrelevanta samarbeten. Alla samarbeten som jag publicerar på schysstva.se ska kunna ge mina läsare någon form av mervärde, vara intressanta och framförallt relevanta för min målgrupp.

Jag är även stolt medlem i branschorganisationen Influencers of Sweden och följer självklart marknadsföringslagen. Alla sponsrade inlägg märks ut tydligt som “i samarbete med …” och affiliates kommer att märkas ut med “detta inlägg innehåller affiliateslänkar”.

 

Exempel på inlägg som är lämpliga som sponsrade inlägg:

Dupes: Anastasia Dip Brow Pomade → EcoBrow

One Brand Focus: Puro BIO Cosmetics

Eve & Daphnée – 100% ekolyx på flaska

 

Pressutskick

Jag är öppen för att ta emot produktprover från företag som jag känner kan ge mervärde åt mina läsare.  Att få pressutskick innebär inte att varumärket och produkten i fråga exponeras per automatik på bloggen utan vill man vara säker på att få exponering på mina kanaler är sponsrade inlägg det enda alternativet.  Som sagt, jag skriver bara om produkter jag verkligen gillar och kan stå för och som jag tycker skulle kunna passa mina läsare och målgrupp. Alla produkter jag nämner på schysstva.se  har jag köpt på egen hand om inget annat nämns.

 

Vill du komma i kontakt med mig eller lägga till mig bland dina presskontakter så når du mig på:
Anna@schysstva.se