Grön Skönhet,  Livstil,  Youtube

January Favorites 2016

januaryfavesSeriöst, jag förstår inte att januari har gått och att vi nu redan är i februari… 2016!
Hur som helst, nu gör jag en grej som jag tänkt på såå länge men aldrig riktigt vågat göra… nämligen spela in en video! Först och främst så känns det lite töntigt (vet inte varför) sedan hatar jag att både se mig själv och höra min röst. Men det här är året då jag faktiskt har lovat mig själv att skita i jantelagen (som är så passé by the way) och bara köra. Och ja, det kanske är 5 st som ser videon, inkl min mamma men låt gå! I’m doing it people! I’m doing it.

Först ut blir en liten “january favorites” där jag helt enkelt rabblar upp månadens favoriter. Glöm inte att kolla i HD för bättre kvalitet ☆

Produkter jag nämner i videon är:
P. F Candle & CO
Dr Bronner Peppermint Pure-Castile Soap
Weleda Skin Food
The Body Shop Body Butter Honeymania
Mel Millis Phytonutri Hydrolate Mist Tonic
Priti NYC ‘desert rose’
Alternas Boho Waves Tousled Texture Mist
HejNum – telefonkonst alla kan lära sig klottra med stil
Plasticana
& Other Stories örhängen

OBS! Inga produkter är sponsrade på någon av mina inlägg om inget skrivs ut. ALLA sponsrade inlägg kommer att ha tydlig information kring sponsrade produkter. Hittills inga med andra ord 🙂 #jagsmygerinte

Hoppas detta är något ni gillar, lajka gärna bilden eller lämna en kommentar om ni vill fortsätta se mer videoklipp 🙂 Då får jag ett hum om jag ska fortsätta lägga ner energi på detta. ❊

Har ni några favoriter från månaden som gått? Dela gärna med er i kommentarsfältet ▽

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: