Livstil,  Personligt

Jag är med i Kupé!

Alltså. Vad kul med så många nya läsare! Tack Kupé att jag fick synas lite med så eminenta bloggare. Grymt.

Hej och välkommen!

Jag hoppas att min blogg kan bli ett litet andrum för dig, kanske söker du efter lite inspiration, tidsfördriv eller schyssta tips? Jag hoppas att jag kan bistå med detta.

Tanken med denna blogg är inget fancy per se, utan jag började blogga om mer schyssta alternativ i vardagen för att jag helt enkelt tröttnade på ditt och datt. Jag vill inte längre bidra till detta slit-och-släng samhälle där modeindustrin är så fruktansvär kaos, för det är den. Jag ser ett par byxor för 249kr och det vänder sig i magen. Vem har fått betala för att jag ska kunna betala ett så lågt pris som möjligt? Dessutom håller de max 1 år, sedan står jag där igen på jakt efter ett nytt par, trendiga och allt det där. Nej. Jag tröttnade.
anna-copy
Med det sagt så försöker jag ju fortfarande vara någorlunda trendig (he he) fast utan barnarbete eller fruktansvärda arbetsförhållanden på mitt samvete. Det är tufft. Det är inte det enklaste att hitta schyssta kläder som inte ser ut som potatissäckar i strl One Size = way to big for me. Missförstå mig inte, jag menar inte ’trendig’ som i att följa det senaste modet som växlar varannan vecka. Mitt mål är att bygga en ’Time Capsule’ – den tidlösa garderoben. Men det är ett annat inlägg.

deoMen sedan är jag även en sucker för skönhetsprylar och krämer och testat nästintill allt på marknaden. Sedan mitt ’uppvaknande’ att gå mer etiskt byter jag så småningom ut mina små krämer till mer schyssta alternativ. Men det är också ett annat inlägg.
Utflykt
Annars kan jag berätta att jag alldeles nyligen blev klar med min utbildning som webbkommunikatör och hade turen med mig att få fast anställning direkt efteråt. Jag bor med min pojkvän, katt (Cocos) och hund (Bosse) i en lägenhet i Göteborg och försöker som alla andra 26-åringar hitta sin väg i livet. Jag hoppas ni kommer att trivas och ni vet väl att ni kan följa mig på bloglovin eller klicka in så att du kan mail-prenumerera på Schysst Va. Annars når ni mig alltid via mail som ni hittar under fliken ’kontakt’.

Och slutligen så måste jag bara få utropa ett litet ’iiiih – jag fattar inte att jag är med i Kupé tillsammans med Evelinas Ekologiska och Ekolisa!!!!’. Så där. Då har jag fått ur mig det.

Hej-Hej
Hejdå så länge!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: