Livstil,  Personligt

Isn't ironic – don't you think?

meh

Ställde klockan på 8:50 idag eftersom att Frölunda Indians släppte biljetter till semifinalsmatcherna. Vi har försökt gå under hela slutspelet men det har varit slutsålt JÄMT. Så det var lika bra att ställa alarmet innan biljetterna släpptes.

zzz.

Tror ni jag hörde alarmet? Nej.
Vaknar lite efter 10 och ni vet, scrollar igenom feeden på alla sociala medier (suck). Ser ett mail i min inkorg “PÅMINNELSE HOCKEYBILJETTER” och just det ja! Loggar in på ticnet fort som attan och inser att det är bara dom svindyra biljetterna kvar i första matchen. I match 3 hade jag mer tur. Så jag hittar 2 biljetter på hyffsade platser för ett OK pris och går till betalningen. Väljer internetbank och ska signera med mobilt bankID. Trycker på BEKRÄFTA för att sedan få “DET HAR UPPSTÅTT NÅGOT FEL – FÖRSÖK IGEN”. 😑 Jahopp, då är alla bra biljetter slut tänker jag.
Går tillbaka och försöker igen. Dom platserna är så klart redan tagna och jag tvingas välja andra platser. Går till betalningen. Väljer kortbetalning denna gång och det funkar! Vi har äntligen fått slutspelsbiljetter!

Ringer David och berättar att vi fått biljetter varpå han säger “men vi har service på bilen då… i Uddevalla”.

ORKAR INTE. Vem vill gå på slutspelshockey med mig? Räck upp en hand.

För er som inte visste så är Hockey en av mina guilty pleasures. Bästa hockeyn är ju NHL så klart. Men ja, någon annan där ute som är ett fan av det? Inte? Jag brukar somna till NHL-matcher. Älskar ljudet av skridskor mot is och klubba mot puck. Konstigt hur vissa ljud kan få terapiliknande effekt. ✖︎

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: