Hynt Beauty Concealer
Grön Skönhet,  Youtube

Hynt Beauty Concealer | Is it worth the hype?

Hi guys,
There’s a new video up on my youtube channel where I talk about the Hynt Beauty Concealer. Oh man, this concealer is truly hyped up in the green beauty community so I just had to get it for myself to see what all the fuzz was about. So, if you want to hear what I think about it, like if it’s worth the hype or not, click the link down below and watch it! ♡

 

Don’t forget to follow me on bloglovin and connect with me on instagram or youtube. Find out what I’m up to on an everyday basis on instagram stories. Don’t be shy, see you there!


Hej Vänner!

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och filmat en video där jag pratar om den otroligt hypade concealern från Hynt Beauty. Känns som att alla inom den gröna skönhetscommunityn pratar om denna så jag var såklart tvungen att köpa den jag med för att se vad alla pratar om. Är den verkligen så bra som alla säger? Spana in min video och ta reda på det vetja!

Glöm inte att följa mig på Bloglovin för att få inläggsuppdateringar eller följ mig på Instagram. Där får ni alltid följa med mig på mina vardagsbestyr.  Du kan såklart också prenumerera på bloggen via epost, på så vis får du ett mail varje gång jag publicerat ett nytt inlägg. Registrera din epost i menyn till höger.

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: