Grön Skönhet

Hudvårdsfavoriter i repris

Jag känner att jag ä n t l i g e n hittat produkter som funkar för min hud. Även om jag gärna provar nya märken och produkter kan jag på något sätt alltid falla tillbaka på dessa som en slags “lugn, vi tar hand om huden”-fix när min hud ballar ur pga att jag experimenterat med alldeles för mycket nytt. Sedan försöker jag ju bli lite mer minimalistisk i min approach och kanske inte köpa för mycket nytt för att prova, utan faktiskt inse att dessa 5 produkter är life.  Jag passade på att restocka mina absolut holy grail hudvårdsfavoriter som tagit slut under julen. Tacksam för mellandagsreor om en säger så.

Det som inte syns på bilden är min älskade Kypris Antioxidant Dew och Ren Wake Wonderful Night Time Facial pga av att jag redan har de i lager. Men de är guld.

Pai Copaiba & Zink Perfect Balance Blemish Serum

Ett serum jag använder dagtid. Mattar ned och håller min hud i schack.

Antipodes Avocado Pear Nourishing Night Cream

Nattkräm som återfuktar på djupet! Vaknar alltid upp på morgonen och förundras över hur “fyllig” och strålande huden ser ut. Täpper inte alls igen min känsliga hud vilket ger alla tummar upp. Gillar inte att jag måste gräva i burken dock…

Ren Ultra Moisture Day Cream

Min ABSOLUTA favoritdagkräm. Sminket glider på som en dröm, jag blir ordentligt återfuktad = inte överdrivet glansig under dagen och den har en pump! Hygieniskt och bra. Skulle dock önska att den hade spf.

Loelle Pure Organic Rose Water

Den mest prisvärda ekologiska rosenmisten. Kan spraya den på ansiktet efter att jag tvättat ansiktet, efter smink eller när jag bara känner för det. En sån där “jag-trodde-inte-att-jag-behövde-den-men-nu-kan-jag-inte-leva-utan-den-produkt”. Ni vet.

Ren Flash Rinse 1 Minute Facial

Oh my goood. Vad ska jag säga om denna underbara produkt? Lyster på burk? Bättre hud på burk? Under på burk? Köp. Testa.


Att försöka ta bilder med två nyfikna djur tar ju också sin lilla tid och energi. Men ska inte ljuga. Det har ju sin charm!

Har ni några holy grail-hudvårdsprodukter? Tipsa mig om era i kommentarsfältet! ↓

Hoppas ni alla har en fin måndag och en skön start på veckan! ♥︎

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: