Grön Skönhet

Hudvård som fungerar

kollage1-1024x683Jag vet inte om ni visste detta, men jag är en riktig hudvårdsjunkie. Jag älskar hudvård med allt vad det innebär. Serum, ögonkräm, ansiktvätt, toners, masker, peelings… Nämn ett märke och produkt och jag har troligtvis testat det. Det är en dyr historia det här. Men det jag framförallt älskar är att det är min tid på dygnet som jag verkligen får pyssla om mig själv. Jag brukar aldrig slafsa på mig krämer eller aggressivt tvätta ansiktet. Det får ta sin tid.

Förr i tiden var jag en sminkjunkie men eftersom att jag alltid sminkar mig på samma sätt så insåg till och med jag att 5 olika foundations var överdrivet – Hej självinsikt.. Dessutom är min sminkrutin väldigt basic! Hur som helst, intresset för smink har fallit bort med tiden och jag försöker nu använda upp det jag har (det är en del).

För vissa är detta galet många produkter, för andra är detta ett “mjeh, det där var väl inget”. Det är okej! Det här är vad som funkar för mig. Alla dessa produkter använder jag dagligen i min hudvårdsrutin med undantag till ansiktstvättsprodukterna. Där cirkulerar jag mellan African Black Soap, REN och Esthelle och Thilds produkter beroende på hur min hud känns där och då. Jag vill också nämna att jag har verkligen testat allt (nä men nästan) och det inkluderar au natural också. Dvs använda mig av oljor och helt rena och naturliga produkter. Dessvärre reagerade inte min hud alls så som jag hade önskat (jag höll på i minst 6 månader) och bestämde mig för att gå tillbaka till vad som fungerar för mig. Om rena oljor och sheasmör fungerar för dig kul! Jag är något avis. Men jag väljer att hålla mig till de produkter som får min hy att må bra men numera försöker jag tiden hitta mer etiska alternativ. Så håll utkik här på bloggen .:)

Det funkar för mig

Medan intresset för smink fallit bort har intresset för hudvård vuxit sig starkare. Efter att ha testat många produkter har jag äntligen hittat en hudvårdsrutin som funkar för mig (nu fick jag vitapro-reklamen på huvudet funkar för mig). Jag berättar gärna mer om det i ett annat inlägg nu ville jag mest visa de produkter som går på rotation hemma hos mig just nu. Och om ni vill ha en recension så lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet. 

dagochnatt-1024x683

När vissa samlade på frimärken eller festivalband samlade jag på skönhetsprodukter, så kan man väl säga.

+IMG_7955_3034-1024x683

 Hur ser din hudvårdsrutin ut?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: