Livstil,  Personligt

Hello from the other side

hello

Kan inte sluta fnissa åt denna bild, den representerar mitt liv på ett så himla träffsäkert sätt för tillfället. Får ju skylla mig lite själv då jag mer eller mindre bott på kontoret dom senaste veckorna. Men vad har jag för val? Blandar hyperventilering i fosterställning mot ‘I LOVE my life och vilken GIRLBAWS jag är’ och David stackarn blir tokig. Hihi.
Hur som helst. Jag börjar landa i att det är okej om det saker och ting inte är perfekta. Och framförallt lär jag mig att jag måste försöka släppa sådant jag inte kan påverka. Det är inte lönt att ligga och tänka på om x gör det dom ska eller om y kommer i tid eller om z återkopplar med det där superviktiga vi pratade om. Det är lugnt. Chill. Andas. För i slutändan kommer det bli så himla himla bra och att jag ens har vågat mig på det här – att följa min dröm gör mig svimfärdig. Och snart kommer jag också kunna berätta om allt. Och jag lovar, ska sluta prata hemligheter nu!

Vill ni läsa lite mer från mig så har jag skrivit en artikel om solskydd här. Är personligen besatt av solskydd då min hud får sån otrolig pigmentering (inte kul! man ser ut som en prickig korv på dåliga dagar) och solskyddet “förhindrar” det. Slarvar jag så blir ärren från finnarna väldigt mycket mörkare än om jag t ex hade använt spf på regelbunden basis.

Sedan har jag även skrivit en liten artikel om mina 5 bästa tips för att sluta impulsshoppa – been there done (doing ibland) that. In och läs!

Ska ni göra något skoj i påsk? Jag ska faktiskt vara hemma och David åker till sina föräldrar. Jag ska stääääda och njuta av min lilla egentid ☀︎

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: