Livstil,  Personligt

Hej! Minns ni mig?

bild-till-schysst-va

Så här är det; jag har precis jobbat min sista dag för Fair Trade-företaget och kommer påbörja ett nytt jobb som webbansvarig hos ett modeföretag här i Göteborg. Jag ser verkligen fram emot nya utmaningar. Jag tar även examen på onsdag som Webbkommunikatör och har lämnat in rapporter, examensarbeten och ska opponera mån-tisdag. Ni hör, det har varit full rulle. Lägg på praktikperiod på heltid så förstår ni hur kaotisk de senaste månaderna har varit! Är så stolt att jag klarat det. Men nu är det dags att styra upp bloggen igen!

Vad tycker ni? Vad vill ni se mer av på bloggen? Vill ni inte kommentera så maila mig! Skulle jättegärna vilja höra er feedback. Min tanke är att bloggen ska vara som en liten community, en fristad där man får dela med sig av sina tankar, idéer och tips som rör hållbarhet på olika sätt. Och jag hoppas att ni som besöker denna blogg hittar det ni söker, får era frågetecken besvarade, fylls med inspiration och att ni inte tröttnar på små inblickar i min vardag. Jag tänker inte lova si och så många inlägg per vecka utan vill hålla denna sida prestigelös, utan krav. Jag skriver här för att jag vill och inte måste.

Jag hoppas att ni fortfarande hänger på!

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: