Grön Skönhet,  Youtube

GRWM | Första intrycket Juice Beauty, Inika, Hynt Beauty

Hej vänner,

Beklagar denna radiotystnad på youtube. Livet har gått i ett och det har på riktigt inte funnits en lugn stund över till att redigera videos. Denna video filmade jag efter Stockholm Beauty Week (3 veckor sedan) och det är först nu jag har hunnit redigera den. I videon kan ni även se vad jag menar när jag säger att jag fått en massa finnar på sistone. 😑 Dock syns ju inte allt pga starkt ljus som suddar ut allt (det tackar vi för). Hur som helst, nu har min hud återhämtat sig så med det sagt så undrar jag om ni skulle vara intresserade av min hudvårdsrutin för att bli av med finnarna? Lämna en kommentar isåfall! ↓

Jag har redan hittat några nya favoriter och om vi säger såhär; jag MÅSTE prova mer smink från Juice Beauty’s Phyto-pigments rang. Av det jag redan provat så verkar det lovande..! Sedan så är Hynt Beauty Concealern lika bra som den var hypad. Synd att den är i en burk, det hade varit så mycket mer användarvänligt om det var i en tub istället för burk.

Nåja. Vidoen är en slags hybrid av första intrycket / get ready with me – hoppas ni gillar!

 

Produkter jag använder i videon

Ansiktet 
Primer: Inika Pure Primer
Foundation: Juice beauty phyto-pigments flawless serum foundation
Concealer 1: Juice beauty phyto-pigments concealer
Concealer 2: Hynt beauty duet perfecting concealer
Contour: Maria Åkerberg Duo Cover stick Dark*
Rouge: Kjaer Weis in Embrace
Highlighter: Zuii Organics Diamond Sparkle Blush i Mango

Ögon
Ögonprimer: Lakshmi Primer Uniform Eye Base*
Ögonbryn: Lakshmi 03 eyesbrown pencil*
Ögon: Kjaer Weis eyeshadow in Angelic and Wisdom
Flytande eyeliner 1: Color Caramel – Eye liner n°07 – Organic black
Flytande eyeliner 2: Annemarie Börlind – Liquid Eyeliner
Maskara: Zuii Organics Certified Organic Flora Volume Mascara*

Läppar
Läppstift: Purobio Cosmetics – 10

 

Glöm inte att följa mig på Bloglovin för att få inläggsuppdateringar eller följ mig på Instagram. Där får ni alltid följa med mig på mina vardagsbestyr.  Du kan såklart också prenumerera på bloggen via epost, på så vis får du ett mail varje gång jag publicerat ett nytt inlägg. Registrera din epost i menyn till höger.

 


 

Hi my loves!

I’m sorry if I’ve been MIA but life and work just got in the way. I filmed this video two weeks ago and just couldn’t get around to edit it. But here it is! As you can see I broke out completely a month ago, it’s pretty much cleared up by now. Let me know in the comments down below if you’d like me to do a skincare routine where I show you what products I used to clear up my skin! ↓

I’ve already discovered some new holy grail products, so let me put it this way. I NEED TO TRY MORE MAKEUP FROM THE PHYTO-PIGMENTS LINE FROM JUICE BEAUTY. Because of what I have already tried it really seems promising. Also. The Hynt Beauty Concealer: it’s as good as everyone claims. I Hate the packaging tho. Wish it was a tube…

Anyways, the video is a combination of a first impression / get ready with me – enjoy!

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: