Livstil,  Personligt

Girl-love ep. 1

Jag inser att jag är omgiven av fantastiska kvinnor och förstår inte riktigt vad jag gjort för att förtjäna så grymma kvinnor i mitt liv. Därför är det min tur att ge till baka lite. Detta är Girl-Love ep 1.

Sofie / Ekosmetika.se

Sofie / Ekosmetika.se

I helgen lade Sofie på Ekosmetika ut en bild på sin instagram som hon hade 100 anledningar till att inte lägga ut. Men hon gjorde det och det gjorde mig så glad och flera nya har alltså hittat hit på grund av hennes osjälviska gärning. Jag gillar verkligen henne, inte på grund av att hon “tipsade” om mig utan för att hon faktiskt är en skön person bakom läppstift och recensioner. Vi har aldrig träffats IRL men har gått från att vara online-vänner till telefon-vänner. Fin utveckling tycker jag! Så om du cravar mer skönhetsinlägg så är det Ekosmetika du bör följa här och på instagram. Who am I kidding, det är klart att ni redan följer henne!

 

Monterns Webbshop

Denise / Montern.se

Vi pluggade ihop men hittade varandra först när vår starta-eget-resa drog igång. Hade aldrig orkat driva Stil & Ansvar utan att ha någon att ventilera med, gråta och drömma med. Någon som faktiskt förstår vad en går igenom. Och det visar sig att vi är samma skrot och korn hon och jag, känslomässigt alltså.
Hon driver webbshopen Montern med sin sambo och jag tycker de förtjänar ALL CRED och pepp och stöttning de kan få. Med nästan inga medel alls har de lyckats skapa en fantastisk webbshop med unika produkter. Nej jag är inte sponsrad. Men ni ska veta att de är mina vänner och jag vet vilket slit som ligger bakom. Dessutom lyfter de småföretagande vilket jag är all for… kanske för att jag är ett sådant… host. Och varken jag (som driver Stil & Ansvar) eller Denise som driver Montern är knappast några kändisar direkt, vilket har lett till att det är himla svårt att nå ut till folk. Det är inga storbloggare, instagrammare, tidningar eller PR-hus som skriver om oss. De vet inte ens att vi existerar. Men vi gör det. Och vi kämpar och försöker. Därför vill jag lyfta Montern. För de förtjänar att synas.

 

Emmi / Emmisnicker.com

Emmi för Stil & Ansvar
Photo: Studio Gro

Låt oss prata om Emmi, den mest ödmjuka bloggaren out there. Hon är cool, modig, feminist, girlboss och allt jag beundrar paketerat i ja, Emmi. När jag frågade lite så där star strucked om hon skulle kunna tänka sig att modella för Stil & Ansvar, och hon sa “ja! Vad kul!” så dog jag lite. Och det där är Emmi. Ödmjuk. Peppande. Uppmuntrande och kärleksfull. Hon tog tåget till Göteborg och posade som aldrig förr. Och bilderna är fab. Som om inte det var nog har hon stöttat mig med företaget sedan dag 1 och köpt väskan Fly Violet som sedan har synts flitigt på hennes sociala medier. Och det är nog det jag uppskattar mest av allt, att hon verkligen stöttar mig genom att köpa mina produkter. Spana in hennes sociala medier och hälsa från mig! ♥︎

 

 

Har ni några kvinnor i er närhet som ni beundrar? Tell them! Sprid lite Girl-♥︎. The world needs it.

 

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: