Från Göteborg till Berlin
Livstil

Från Göteborg till Berlin

Hej mina vänner!

Just nu sitter jag på flyget till Berlin. Say what! Jo men så är det. Det vankas Ethical Fashion Week och jag kommer vara där tills fredag. Det blir min första tur till den hypade staden och om jag visste att inte allt skulle bli så stressigt hade jag bett om en massa tips på sevärdheter, caféer och restauranger att besöka. Nu blir det istället jobbelijobb-jobb som gäller men om jag nu mot förmodan skulle få lite fritid så har jag iallafall gjort en liten önskelista på saker jag skulle vilja göra (men vill inte göra mig allt för exalterad om jag inte kommer hinna..).  

Hur som helst är jag superpeppad om än lite trött i kroppen. Hoppas på fint väder och trevligt sällskap!

Bjuder på lite bilder från mina senaste resor för att elda på den där resfebern.
Amsterdam

Jag kommer att uppdatera massor på instastories så glöm inte att följa mig på instagram! Vi ses när jag är hemma.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: