Grön Skönhet,  Youtube

Första Intrycket: Testar Puro Bio

Hej Vänner!

I veckans video testar jag två produkter från Puro Bio. Dessa två köpte jag på Paradiset när jag var i Stockholm för några veckor sedan men du kan även klicka hem dom på nätet.

Puro Bio Cosmetics är ett varumärke jag fick upp ögonen på när jag var på Stockholm Beauty Week förra året. Jag träffade då de som driver webbshopen Eco Natur Shop som distribuerar produkterna i Sverige.

Puro BioPuro Bio

Om Puro Bio

Puro Bio Cosmetics är ett italienskt varumärke som gör naturligt och ekologiskt smink mer tillgängligt för alla. Alla produkter är otroligt budgetvänliga. Skitbra koncept då alla inte har råd att lyxa till det jämt. Dock tycker jag oftast att en får det en betalar för men PuroBio har minsann vissa skatter. Dock skulle jag hålla mig undan deras ‘Volume Black Mascara’ 😬 Not my thing. Har även testat två läppstiftspennor varav ena är FANTASTISK medan den andra luktar fruktansvärt. Kanske fick jag ett dåligt ex? Hur som helst, detta är ett varumärke en får testa sig fram på och hitta sina egna favoriter. Men i o m att det är så schyssta priser så kan en verkligen prova sig fram utan att gå i personlig konkurs. Det här är verkligen ett märke jag önskade fanns när jag växte upp och var i tonåren.

Hur som helst, Spana in videon för att se när jag provar deras primer och BB Cream. Hoppas videon kan vara till hjälp! Lämna gärna en kommentar om ni också provat Puro Bio Cosmetics, vad ni tyckte etc, etc. ↓

Glöm inte att jag följa mig på Instagram och Youtube!

2 Comments

  • Jeanette

    Jag testade aldrig Volume Black Mascara men den andra, Impeccable Mascara 01 Nero. Vart inte riktigt nöjd med den 🙁

    Deras nyaste mascara LAM är däremot ett riktigt bra!

    • Anna

      Nä mascaran var ingen höjdare! Men kanske ska våga mig på att testa LAM-mascaran 🙂 Nu har jag använt BB creamen och primern i ett par veckor och är nog inte jätteimpad ändå. Föredrar primern före BB creamen men den torkar ut min hud. 😞

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: