Grön Skönhet,  Youtube

Första Intrycket: Primer & BB Cream från Puro Bio Cosmetics

 

Hej Vänner!

I veckans video testar jag två produkter från Puro Bio Cosmetics. Dessa två köpte jag på Paradiset när jag var i Stockholm för några veckor sedan men du kan även beställa hem dom på nätet här. Videon filmades när jag kom hem om ni Göteborgare undrar varför jag beklagar mig över det kassa vädret! Idag är det nämligen STRÅLANDE sol här. haha. Tajming.

Puro Bio Cosmetics är ett skönhetsmärke jag fick upp ögonen för när jag var på Stockholm Beauty Week förra året. Jag träffade då de som driver webbshopen Eco Natur Shop som säljer produkterna i Sverige.


Puro Bio Cosmetics är ett italienskt varumärke som vill göra naturligt och ekologiskt smink mer tillgängligt för alla. Alla produkter är otroligt budgetvänliga. Skitbra koncept då vi alla inte har råd att lyxa till det jämt. Dock så tycker jag oftast att man får det man betalar för men PuroBio har minsann vissa skatter. Dock skulle jag hålla mig undan deras ‘Volume Black Mascara’ 😬 Har även testat två läppstiftspennor varav ena är FANTASTISK medan den andra luktar fruktansvärt. Så jag tror detta är ett varumärke du måste testa dig fram med och hitta dina egna favoriter. Men i o m att det är så schyssta priser så känner jag att man kan prova sig fram utan att gå i personlig konkurs.

Nåväl. Jag hoppas videon var till hjälp! Lämna gärna en kommentar om ni också provat Puro Bio Cosmetics, vad ni tyckte etc, etc. ↓

 

Glöm inte att jag följa mig på Instagram, Youtube och Bloglovin.

2 Comments

  • Jeanette

    Jag testade aldrig Volume Black Mascara men den andra, Impeccable Mascara 01 Nero. Vart inte riktigt nöjd med den 🙁

    Deras nyaste mascara LAM är däremot ett riktigt bra!

    • Anna

      Nä mascaran var ingen höjdare! Men kanske ska våga mig på att testa LAM-mascaran 🙂 Nu har jag använt BB creamen och primern i ett par veckor och är nog inte jätteimpad ändå. Föredrar primern före BB creamen men den torkar ut min hud. 😞

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: