Grön Skönhet,  Youtube

Första intrycket: May Lindstrom Skin – The Honey Mud

I veckans video pratar jag om May Lindstroms ansiktsmask ‘The Honey Mud’ som är den dyraste ansiktsmasken jag någonsin provat. Jag har länge, länge velat testa May Lindstroms produkter men aldrig vågat ta steget. För det första är alla hennes produkter svindyra, tänk om jag inte gillar dom? Plus att jag aldrig fått klämma och känna på dom innan köp/få små prover. Men i julas fick jag ett presentkort på Alice & White och slog till d i r e k t.


Detta är absolut ingen produkt för dig som behöver effektivisera din rutin. Detta är en ansiktsmask för dig som är ute efter en ny ritual. Det är inte bara-bara en ansiktsmask utan en produkt som verkligen stimulerar alla dina sinnen. Doft. Konsistens, känsla på huden. Detta är inte en produkt du “slänger på dig i bara farten”. oh noo.

Alla produkter är handgjorda och innehåller fantastiska och naturliga råvaror. Stjärnan i just The Honey Mud är som namnet avslöjar rå Honung. Rå honung har bl.a. grymma antibakteriella egenskaper, är full med antioxidanter och är både lugnande och mjukgörande för huden. The Honey Mud innehåller även Halloysite vit lera som detoxar och verkligen rengör huden på djupet. Andra ingredienser som trollhassel hjälper till att lugna huden, dämpa inflammationer och allmänt lugna huden = grymt för dig som lider av acne.
Den kanske något kontroversiella ingrediensen i ansiktsmasken är Kolloidalt Silver, japp! Du läste rätt. Kolloidalt Silver sägs döda virus och bakterier och mängden i just The Honey Mud är så pass liten så att jag personligen inte har några problem med att använda det.


Alla produkter är som sagt gjorda för hand och varje kartong har ett litet klistermärke där det står när just den produkten tillverkades. Fräscht tycker jag!

Så… Är den värd sin hype? Vill du veta vad jag tyckte? Kika på videon vetja!

Gillar du skönhet, smink etc etc så tycker jag även att du borde prenumerera på min kanal, blir så himla glad då ☀︎ Det gör du genom att klicka → här ← och sedan klicka på den röda knappen där det står PRENUMERERA. 

 

Glöm inte att följa mig på Instagram, Youtube och Bloglovin.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: