Grön Skönhet,  Youtube

Första intrycket: Gressa Serum Foundation & Complexion Fluid

Hej vänner!

Det är dags för en ny video, denna gång har jag spelat in när jag testar två naturliga och giftfria produkter från märket Gressa. Det roliga är att jag köpte deras foundation och rouge för sisådär 6 månader, sedan kom livet emellan och jag brydde mig inte så mycket om smink, så då kändes det onödigt att öppna en ny foundation när jag redan hade en som var öppnad. Summa summarum, jag har haft dessa i min “produkter som jag ska testa-låda” länge men nu är det alltså dags att prova dom. Varför inte göra det på film så att ni får se min reaktion!

Jag köpte foundationen på nätet hos naturelleshop.se i färgen 03 och den passar perfekt! (phu!) samt rouget i färgen Elise. Kanske inte den bästa färgen för min hudton, men det får ni se i videon lite längre ned. ↓

Det jag glömde visa i videon är att man faktiskt kan använda rouget på läpparna. Har testat det och det funkar fint fint! Tycker att färgen Elise passar bättre mina läppar än kinder även om jag verkligen, verkligen gillar formulan. Dessutom har jag nu lärt mig att en pump var aaaaalldeles för mycket, så gör inte som jag. Börja inte med en pump, kör på 1/3 typ.

Min hudtyp:

Känslig, aknebenägen och torr och oljig på samma gång. Som ni kan se i videon har jag precis kommit ur en ganska dålig-hud-period. Ska bli spännande att se om denna foundation hjälper eller stjälper efter en tids användning.

 

GRESSA Healing Complex

är en blandning av noggrant utvalda växtextrakt som vårdar, balanserar och ger lyster till din hud. Ljusreflekterande mineraler gör huden naturligt strålande. Foundationen har en silkeslen konsistens och smälter perfekt in i huden med hjälp av kisel.  Broccolifröolja verkar mjukgörande för huden, den lugnar, ger näring och skyddar mot yttre stressfaktorer och uv-strålning.

Broccolifröolja är rik på vitamin A och är ett naturligt alternativ till retinol. Minimalist Corrective Serum Foundation innehåller också neem-, åkerfräken- och berberisextrakt, havtorn, fläder, melissa, karela- och lakritsrotsextrakt samt koenzym Q10.

När jag använt produkterna under en längre tid kommer jag att skriva en mer utförlig recension, så håll utkik!
Nu är jag nyfiken, har ni testat något från Gressa?

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: