Grön Skönhet

Fair Squared: Shaving oil & After Shave Balm

Följ min blogg med Bloglovin

IMG_0244_4552-1024x798

Det vankas fars dag och jag tänkte (i sista stund) tipsa om dessa två produkter som jag införskaffade till David. Inte så att David är pappa än, men dessa två produkter rekommenderar jag om du ska införskaffa en present till din pappa, eller varför inte julklapp till din pojkvän. Verkligen en schysst produkt som överraskar. David har en tendens att raka sig någon hetsigt (det ska gå fort!) och det lämnar oftast huden irriterad. Särskillt om man väljer en sämre rakhyvel. Han kombinerade dessa två i veckan och resultatet blev faktiskt riktigt bra! Det finns en shaving oil för kvinnor också, jag har införskaffat den men inte hunnit testa än. När jag gjort detta återkommer jag med ett ärligt utlåtande. David har ju inte hunnit testa dessa två i mer än en vecka, men efter första användningen var vi nog båda positivt överraskade. Kan vara värt att prova!

Förutom de självklara certifieringarna som “ej testat på djur” samt “Fairtrade-certifierat” så är de dessutom Halal-certifierade. Det är inte många skönhetsprodukter som har denna certifiering (Vad jag vet?)… så hatten av!
certifieringar
Skulle du vilja veta mer om Fair Squared så kan du kontakta importören The House of Fair Trade som samarbetar direkt med Fair Squared eller aktuell Fair Trade Shop. Fair Squared säljs nämligen av Fair Trade Shops runt om i landet så om du vill hitta en butik nära dig så klicka här. Eller så kan du ju självklart vända dig till Fair Squared direkt 🙂

Har ni testat Fair Squared-produkter? Vad tycker ni?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: