Luna Bag stilochansvar.com
Slow Fashion

My Everyday Bag | Luna Bag från O My Bag

[ I samarbete med Stil & Ansvar ]


Idag tänkte jag visa upp min favoritväska som jag nu burit i lite över ett år. Det är Luna Bag från ett holländskt varumärke som heter O My Bag. Jag bär den i färgen Camel men den finns även i svart. Ni har säkert sett denna väska på flera av mina bilder men den är helt enkelt den perfekta vardagsväskan.

Först och främst. Den är rund! Iiih! Så fin (om jag får säga det själv). Den unika formen livar liksom upp vilken outfit som helst. Lovar.

  1. Den är tillverkad av kromfritt, vegetabiliskt garvat läder. Och lädret har verkligen fått en fin patina med tiden.
  2. Den är rättvist producerad i Indien.
  3. Lätt att bära (inte tung alltså) och jag har armarna fria eftersom att den går att bära cross body.

Och sist men inte minst, den rymmer allt jag behöver på vardagarna och “tvingar” mig att inte bli en sån där crazy bag lady som bär med sig hela arsenalen och krimskrams.
Så… den tickar helt klart av alla mina måsten för en vardagsväska.

Vill du å andra sidan ha med dig en A5-kalender så ryms inte det, men nu har jag bytt till en BuJo i storlek A6. Och ska du kånka på en systemkamera så går det också bort. Men en vloggkamera å andra sidan ryms!
Annat krimskrams som jag alltid bär med mig i min Luna är diverse läppstift, handdesinfektion, plånbok/kortfodral (ingen större plånbok á la clutch ryms), tuggummi, solglasögon plus x antal kvitton…

 

My Everyday Bag | Luna Bag från O My Bag
Lite mobilbilder på Luna Bag

 

Den finns att köpa på stilochansvar.com som ju också har massa andra väskor. Allt ifrån veganska väskor som är Peta Approved Vegan, till väskor som är tillverkade av vegetabiliskt garvat läder (sök på ekoläder i webbshopen), eller väskor i Piñatex och kork. Men denna har jag som sagt haft i min ägo i över ett år och jag blir faktiskt mer och mer förtjust i den. Så fascinerande att se hur lädret åldras så fint. Bra grej.

Nu är jag nyfiken. Har du någon favoritväska?


Glöm inte att följa mig på Bloglovin för att få inläggsuppdateringar eller följ mig på Instagram. Där får ni alltid följa med mig på mina vardagsbestyr.  Du kan såklart också prenumerera på bloggen via epost, på så vis får du ett mail varje gång jag publicerat ett nytt inlägg. Registrera din epost i menyn till höger.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: