Livstil,  Personligt

Ett fullkomligt k a o s

bosseochjagisängen

Måste erkänna en grej. Sen i söndags har jag haft en helt överväldigande känsla av ångest här hemma. SAKER ÖVERALLT. Vill liksom inte vara här. Vet inte var jag ska börja. Och ni som känner mig vet att mitt hem är min borg. Sa till David att jag ville börja om och flytta in igen. Jag har liksom gått runt i ca 2 år nu och sagt “alltså vi måste flytta till större, vi får inte plats här”. Bullshit! Det är ju inte DET som är problemet insåg jag ju i söndags. Vi har för mycket s k i t. Pernillas inlägg hjälpte ju inte direkt till (Sjukt bra inlägg – LÄS!) Så nu är jag on a mission. Hör ni inget från mig på ett litet tag nu så vet ni varför. Mitt mål är att bli av med så mycket saker att jag helt plötsligt börjar känna “ja men vi bor ganska stort!” (54 kvm).

Och om ni är riktigt snälla kanske jag bjuder på före och efter bilder…. ✖︎

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: