Livstil,  Slow Fashion

En schysst dagens

[Detta inlägg är i samarbete med Stil & Ansvar.]

 

Okej vad sägs om en hållbar OOTD (Outfit of the Day)? Okej okej, jag har faktiskt inte på mig det här i detta nu, men jag absolut älskar det simpla i ett par blåjeans och en skjorta. Känner mig alltid snygg i denna kombo. Det funkar oavsett om det är vår, vinter, sommar höst. Det enda du behöver byta är skor och/eller väska vid behov. Så detta är min enkla vårstyling (JA, jag ignorerar att det SNÖAR ute). Det är mars och därmed vår! Punkt.

 

Både jeansen och skjortan har jag köpt på Erikshjälpen här i Göteborg. Skjortan är förmodligen åt en man och har eventuellt krymt i tvätten. Det står nämligen storlek 42 vilket inte jag har men skjortan passar perfekt. Eller ja, det är “perfekt loose fit”. Märket är Gant och skjortan är tillverkad i 100% bomull och är skitskön.

Jeansen är från märket nudie och det är ett under att jag “bara” behöver vika upp dom liiiite grann. Är ju ganska kort (1.57 cm lång) så halleluja-moment när det 1. är märket Nudie 2. jag behöver inte sy upp dom. ♡

Jag kan tycka att det kan vara fint att styla “ned” eller styla “upp” med sina accessoarer. Hade jag exempelvis bytt ut mina älskade VEJA-sneakers mot mina acneboots hade det varit en lite mer “sofistikerad” look tillsammans med LOVIA-väskan (som jag väljer att bära som en clutch). Väskan ger verkligen hela stilen “liv” och den där efterlängtade “pop of color”, och förvandlar hela looken från “mjeh” till “chict”!

Att kombinera lite mer vardagliga accessoarer (sneakers) med en lite finare väska = Casual Chic.

Om ni följer mig på instagram så kanske ni märker att jag är någorlunda aktiv på InstaStories. Då fick ni en liten sneak peak när jag fotade denna kombination igår och hur i vägen Cocos blir så fort kameran kommer fram. Nej jag poserar honom inte där jag vill, han vill seriöst alltid vara med på bild. På gott och ont 🙄. Förstår inte hur han kunde bli en sådan linslus hihi.

 

10 % Rabatt hos Stil & Ansvar

Hur som helst, är du på jakt efter en ny väska eller känner någon funderar på det så har Stil & Ansvar 10% rabatt på allt i butiken utom Melawear-ryggsäckar. Ange koden ‘Ekoklok‘ i varukorgen så dras rabatten per automatik. Obs! Gäller t o m 12/3 och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Klicka här för att börja handla!

 

Har ni någon Outfit som alltid funkar? Ni vet, en sån där som ni tar på er de dagarna då fantasin tryter? Berätta! ↓

 

 

Glöm inte att jag följa mig på Instagram, Youtube och Bloglovin.

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: