Livstil,  Personligt

En oas i Göteborg

Trädgårdsföreningen Göteborg

trädgårdsföreningen_8

Love your parents. We are so busy growing up,
we often forget they’re also growing old.

trädgårdsföreningen_10
I helgen var mina föräldrar på besök.
Pappa och David hängde på museum tillsammans och jag och mamma myste på stan. På söndagen gick vi till trädgårdsföreningen, vilken liten (stor) oas det är i Göteborg! Jag älskart.
trädgårdsföreningen_5
Tänka sig att jag skulle uppskatta grönt i mina dagar, trodde jag aldrig när jag var 15. Vilken tur att man förändras med tiden 🙂
trädgårdsföreningen_3
Hur vackra skapelser finns det inte?
trädgårdsföreningen_2
David var väl inte lika närvarande 😉

trädgårdsföreningen_7-683x1024

När vi ändå är igång så kan ni få en suddig OOTD 😉 Jackan kommer från en riktigt liten pärla till Second Hand-butik i Linköping, minns tyvärr inte namnet på stället. Linnet kommer från KowTow Clothing och är beställda härifrån. Inte för att vara den som är den men det är mitt absoluta favorit linne. It’s just the best. Skjortan kommer från Monki, shortsen från Asos och strumpbyxorna är från Swedish Stockings. Dessa är de absolut bästa strumpbyxorna ever! På riktigt. Life changing. Skorna kommer från Veja och ryggsäcken kommer från Gunas.

Har ni varit i trädgårdsföreningen i Göteborg? Vad tyckte ni?

One Comment

  • Pernilla / Ekoenkelt

    Åh, vad kul att du gillar linnet så mycket! Jag ska haffa ett själv har jag tänkt, har dock inte blivit av än. 🙂

    Känner också att jag måste hitta något liknande ställe i Stockholm att gå till för att bara få andas och se grönt för en stund..

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: