Livstil,  Slow Fashion

En hållbar outfit

Tänkte bara visa upp den senaste (och sista på ett tag) stickade tröjan i min samling. Jag har nämligen en tendens att alltid hitta schyssta stickade tröjor på second hand. Fast denna ska jag faktiskt inte ta åt mig äran för då det var min mamma som hittade den… Men jag älskar den! Den kändes väldigt.. Anna. Älskar mönstren, färgerna och att den faktiskt inte är skitvarm. Jag kan lätt gå runt med den inomhus utan att svettas ihjäl – ibland blir ull för mycket. Detta är en bomullsmix tror jag.

second hand-fyndHur som helst, när jag “inventerade” min garderob inför vad som ska förvandlas till (Förhoppningsvis) den hållbara kapselgarderoben, så insåg jag att jag har alldeles för många stickade tröjor. Så nu är det köpstopp på det trots alla fina fynd…

second hand-fynd Jeansen är för övrigt också köpta på second hand och kommer från märket Whyred. En hållbar outfit of the day så att säga!

secondhand-fynd

Ber om ursäkt för min bajsnödiga min men att posa faller mig inte riktigt naturligt. Men skam den som ger sig. Vem vet, 2016 kanske blir året då jag blir bekväm framför kameran och fler bilder poppar upp! ✌︎ 😉

Har ni något plagg som ni har en tendens att alltid köpa trots att ni redan har fler än nödvändigt? Berätta!

One Comment

  • Matilda

    Snygg tröja.

    Förr om åren gick jag aldrig i klänning av någon anledning, något jag de senaste 5-6 åren försökt råda bot på. Problemet är att jag ofta köper fel klänningar, dvs sådana som (jag tycker) inte lämpar sig på jobb. Så då hänger de fint där i garderoben men får sällan användas.
    Därtill har jag många enfärgade och basfärgsfärgade kläder. Jag har väldigt lite kläder som lyser upp, istället är det som att jag klär mig som om jag vore någon form av standardmöblemang. Det är något jag försöker bli bättre på när jag botaniserar i secondhandaffärerna.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: